Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSonyTeknoloji

Sony 7Y6DU1I görüldü! Üst segment cayır cayırrr!

Japonya merkezli teknoloji devi Sony, alışılagelmişin dışında bir yıl içerisinde ikinci amiralini tanıtmaya hazırlanıyor! İşte karşınızda Sony 7Y6DU1I!

Japonya merkezli teknoloji devi Sony, geçtiğimiz aylarda tanıttığı Xperia 1 II cihazının ardından şimdi de yepyeni bir üst segment cihaz üzerinde çalışıyor. Bir döneme kendine has tasarımları ile damga vuran ve IP68 sertifikaları ile birçok insanın gönlüne taht kuran üretici, daha sonraki dönemlerde kendi kalıplarını aşamadığı için büyük bir kitle kaybına uğramıştı. Hatta uzun bir süre daha kalın çerçeveli tasarımları yaşatmaya çalışmış, nihayetinde daha modern tasarımlara geçiş yapmıştı. İşte bu Sony, şimdi de GeekBench testlerinde 7Y6DU1I kod adlı yeni amirali ile boy gösterdi.

Sony 7Y6DU1I

7Y6DU1Ikod adıyla karşımıza çıkan ve özellikle Snapdragon 865‘den güç alması sebebiyle üst segmentte göz korkutan yeni Sony, şirketi kalıplarından da çıkartacak. Öyle ki geçtiğimiz yıl sadece bir amiral gemisi tanıtan Japon devi, bu yıl daha farklı bir hamle yapabilir. Öyle ki; yılın ilk çeyreğinde Xperia 1 II‘yi tanıtan Sony, bu cihaza ek olarak GeekBench testlerinde karşımıza çıkan yeni üst segment cihazını tanıtması halinde alışılagelmiş politikalarının dışına çıkmış olacak. Yani bir yıl içerisinde iki amiral gemisi tanıtacak.

Sony 7Y6DU1I

Bunların dışında GeekBench testlerinde aldığı puanlarla da dikkat çeken Sony 7Y6DU1I; tek çekirdekte 908 puan, çok çekirdekte ise 3322 puan almış durumda. Aynı zamanda Android 10 işletim sistemi ve 8GB RAM kapasitesine sahip olacak olan yeni Sony amirali, fiyat tarafında başarılı olursa birçok rakibini alt edebilir. Tabi bu yeni cihazın sadece fiyat tarafında değil, tasarım tarafında da başarılı olması gerekiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu