Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobil Uygulamalar

YouTube karanlık mod nasıl yüklenir ve aktif edilir?

YouTube karanlık mod özelliği geçtiğimiz gün sonunda Android platformu için kullanıma sunuldu. Web sürümü için aylar önce, iOS sürümü ise mart ayında yayınlanan karanlık tema YouTube v13.35 numaralı versiyonlar birlikte Google Play Store’da indirilmeye sunuldu. Sözünü ettiğimiz güncelleme henüz size ulaşmadıysa merak etmeyin, zira ilgili APK dosyasını haberimizde bulabileceksiniz.

Baş ve göz ağrıları nedeniyle kimi uygulamaların karanlık tema seçeneğini kullanıcılara sunduğunu biliyoruz. Şimdi bu haberimizde YouTube’daki karanlık temanın nasıl yüklendiğine ve aktif edildiğini değineceğiz.

YouTube karanlık mod nasıl yüklenir?

Öncelikle YouTube uygulamasına giriş yaparak sağ üst köşedeki profil fotoğrafınıza tıklayın. Buradan Ayarlar > Hakkında’yı izleyerek uygulamanın sürüm numarasına göz atın. v13.35’ten önce bir sürüm kullanıyorsanız karanlık mod henüz sizde aktif duruma geçmemiştir.

Dilerseniz buradan YouTube’un ilgili sürümüne ait APK dosyasını indirip yükleyebilirsiniz. Yükleme işlemi öncesi “Ayarlar> Güvenlik >  Bilinmeyen kaynaklar” sekmesini aktif duruma getirmeyi unutmayın.

Daha sonra YouTube uygulamasına yeniden giriş yaparak sağ üst köşedeki profil fotoğrafınızı tıklayın. Burada “Ayarlar > Genel > Koyu tema” özelliğini aktif ederek karanlık modu kullanmaya başlayabilirsiniz.

YouTube karanlık mod
YouTube karanlık mod
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu