AndroidAndroid GüncellemeGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Tab S6 Bu Ne Acele? Sen Varya Sen…

Samsung Galaxy Tab S6 planlanan süreden iki ay önce Android 11 tabanlı One UI 3.1 güncellemesi aldı. Güncelleme o kadar güzel oldu ki.

2020’nin Eylül ayında One Uı 2.5 güncellemesi ile kullanıcılarına süpriz yapan Samsung Galaxy Tab S6 aşağı yukarı 1 yıl sonra yine dev bir güncelleme ile kullanıcılarının yüzünü güldürmeye hazırlanıyor. Haftalardır yayınladığı güncellemeler ile adından söz ettiren Güney Koreli şirket peynir ekmek gibi telefon satışlarına da devam ediyor. En son teknolojik ürünlerini piyasaya süren firma, akıllı telefon pazarındaki varlığını önümüzdeki süreç içerisinde artırmaya devam edecek. Televizyon ve tabletlere de odaklanan şirket bu sabah yeni bir güncelleme duyurusu ile yine dikkatleri üzerine çekti. Şirket bir tablet modeli için yine Android 11’i duyurdu. Buyurun indirin.

Yine bir güncelleme haberi ve yine sahnede Samsung var. Şaşırdık mı hayır tabii ki. Haftalardır sayısız güncellemeler yayınlayan şirket bugünü de boş geçmedi. Akıllı telefonlarının aksine bugün tablet modeli için Android 11 tabanlı bir güncelleme yayınlayan şirket yine ters köşe yaptı. Ters köşenin nedeni ne diye soracak olursanız, şirketin bu güncellemeyi 2 ay önceden yayınlaması olduğunu söyleyebiliriz.

"<yoastmark

Samsung Galaxy Tab S6 Android 11 Tabanlı One UI 3.1 Güncellemesi Aldı

Bu sabah saatlerin bir tablet modeli için 2.2 GB dosya boyutuna sahip bir güncelleme yayınlayan firma, bu güncelleme ile kullanıcılarına Mart 2021 güvenlik yamasını da sunuyor. Android 11 tabanlı One UI 3.1’i kullanıcılarının deneyimine sunan şirket, güvenliği de hat safhaya çıkararak yine gönülleri feth etmeye devam ediyor. One UI 2.5 güncellemesinden sorna Galaxy Tab S6’ya gelen bir sonraki büyük güncelleme olan One UI 3.1 yenilenmiş bir kullanıcı arayüzüne ek olarak çok sayıda başka özelliği ve iyileştirmeyi de sunuyor. Klavyesi için daha fazla dil desteğini de getiren güncelleme, bünyesindeki güvenlik yaması ile daha güvenli bir kullanıma da imkan veriyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu