Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S21 FE One UI 4.1 Güncellemesi Başladı

Samsung, One UI 4.1 güncellemesinin dağıtımını sürdürüyor. One UI 4.1 güncellemesi son olarak Galaxy S21 FE kullanıcılarıyla buluşuyor.

Samsung, One UI 4.1 güncellemesinin dağıtımını tüm hızıyla sürdürüyor. Galaxy Z serisi, Galaxy Note 20 Ultra ve Galaxy S21 serisi derken, güncelleme son olarak Galaxy S21 FE için yayınlandı. Galaxy S21 FE One UI 4.1 güncelleme ilk etapta Amerika’da yayınlandı. Yeni güncelleme Google Duo Canlı Paylaşım özelliğinin yanında ekran paylaşımını kapatma işlevi dahil birçok yeni ve geliştirilmiş özellik getiriyor.

İlk olarak Galaxy S22 serisi modellerde yer alan Google Duo canlı paylaşım özelliğiyle kullanıcılar desteklenen uygulamalar arasında arkadaşlarınız ve ailenizle yeni yollarla bağlantı kurmasını sağlıyor. Yeni işlev sayesinde kullanıcılar Samsung Notlar veya Galeri aracılığıyla fikirlerini paylaşabilir, YouTube videolarını birlikte izleyebilir ya da Google Haritalar konumlarını aramasına olanak tanır.

Galaxy S21 FE DxOMark

One UI 4.1 güncelleme S21 FE modeline aynı zamanda mart ayı güvenlik düzeltmelerini getiriyor. Yeni güvenlik sürümü ile 50’den fazla güvenlik ve gizlilik açığı gideriliyor. Güncelleme kapsamında ayrıca şu özellikler öne çıkıyor: Akıllı widget’lar, Uzman RAW kamera işlevi, Nesne Silgisi, daha fazla kamerada Pro modu, Gece modu portre çekimi, RAM Plus ve klavye gelişmeleri.

Galaxy S21 FE bu yılın başından beridir ülkemizde satılmakta. Kutudan Android 12 One UI 4.0 sürümüyle çıkan telefon için One UI 4.1 güncellemesi ülkemizde başlar başlamaz ilgili gelişmeleri sizlere aktaracağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu