Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme C21Y Tasarımı Ve Özellikleri Sızdırıldı!

Geçtiğimiz hafta RMX3261 model numarasıyla görüntülenen Realme C21Y modelinin hem tasarımı hem de özellikleri ortaya çıktı!

Realme son zamanlarda üretkenliği ile adeta göz dolduruyor. Geçtiğimiz hafta da RMX3261 model numaralı bir cihazı sızdırılan şirketin bu modeli anlaşılan ortaya çıktı. Realme C21Y ismiyle karşımıza çıkan model Tayland NBTC sertifikası alırken görüntülendi. Dolayısıyla cihazın bazı detayları ise elimize ulaşmış bulunuyor. İşte detaylar…

Realme C21Y Tasarımı Ortaya Çıktı! 

Aslında Tayland sertifikasyon otoritesi cihazın 4G olmasının haricinde pek bir detay yayınlamıyor. Ancak yine de cihazın tasarımından yola çıkarak bazı çıkarımlar yapmak mümkün. Mesela bu çıkarımlardan biri cihazın kamera özelliklerini ortaya çıkartıyor.

Realme C21Y TaslakRealme C21Y Taslak

Görselden anlaşılabileceği gibi cihaz önde damla çentik tasarımında tekli bir kamera kurulumu ile gelirken arkada ise kare şekline yerleştirilmiş üçlü bir kamera tasarımı ve led flaş görmekteyiz. Cihazın yan tarafında bulunacak olan güç tuşu aynı zamanda parmak izi okuyucusuna da eşlik edecek. Bunlara ilaveten cihazın MicroSD slotuna sahip olacağı da görsellerden anlaşılabiliyor.

Cihazın bilinen özelliklerine baktığımızda ise 4,880mAh boyutunda 18W hızlı şarj özellikli bir bataryayla geldiğini görmekteyiz. Muhtemelen bu batarya 5,000mAh olarak pazarlanacaktır. Cihazın Android 11 tabanlı Realme UI 2.0 ara yüzü ile birlikte geldiğini de belirtmeliyiz. Cihazın diğer özellikleri henüz bilinmiyor ancak kısa süre içerisinde onların da ortaya çıkacağı düşünülüyor. Şimdiden meraklanmaya başladık bile! Bakalım cihaz bizlere neler sunacak!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu