Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

iOS 13 Android özelliklerini nihayet alıyor! Günaydın Apple!

Apple önümüzdeki ay yapacağı Apple Geliştiriciler Konferansı ile yeni nesil iOS 13 ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yeni nesil güncelleme ile bize ne sunulacak bilemiyoruz ama iOS 13 Android ekosistemindeki özellikleri nihayet alabilme yeteneğine kavuşuyor. Peki yeni ne var?

SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

iOS 13 Android işletim sistemine benziyor

Android ekosisteminde yıllardır kullanılan pencere içinde pencere özelliği orta alt segment telefonlarda bile olan bir özellikti. Apple ise bu özelliği kullanıcılarına sunmadı ve sadece iPad kullanıcılarının bu özelliği kullanmasını sağladı. iOS 13 ile birlikte iPhone kullanıcıları da bu özelliğe kavuşacak…

Apple, iOS 13 ile birlikte Android 9.0 Pie güncellemesi ile kullanılmaya başlanan “Dark Mode” özelliğini de kullanıcılarına sunacak. Bu oldukça önemli bir güncelleme olacak diye düşünüyoruz zira Android ekosisteminde yaptığımız testlerde “Koyu Mod” özelliğinin ciddi bir pil tasarrufu yaptığını gördük.

Bunun yanında bir de yeni bir geri kaydırma hareketi iOS 13‘e eklenecek. Ekranın yandan hareket ettirilmesi ile tüm iOS cihazların geri gelme özelliğine kavuşması bekleniyor. Yani artık ikinci elimiz ile geri gelmek zorunda kalmayacağız.

iOS 13 ile birlikte birçok yenilik arayüze eklenecek gibi görülüyor ama en fark yaratan özellikler bunlar olacak. Gelişmeler oldukça yeni bilgiler geldikçe siz değerli okuyucularımız ile paylaşmaya devam edeceğiz…

Facebook Messenger için karanlık mod kullanıma sunuldu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu