Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

Türkiye’de Satışa Sunulacak OnePlus Nord 2’nin Özellikleri Belli Oldu

Temmuz ayı içerisinde tanıtılacak OnePlus Nord 2 cephesinden bilgiler gelmeye devam ediyor. Telefonun özellikleri büyük ölçüde netleşti.

OnePlus 9 serisinin ardından şirket cephesinden gözler Nord serisine çevrilmiş durumda. İlk olarak OnePlus Nord CE 5G modeli görücü çıktı. Bunu çok yakında OnePlus Nord 2 takip edecek ki; gelen bilgiler bu modelin çok daha gelişmiş özelliklerle donatılacağını gösteriyor.

OnePlus Nord 2 Muhtemel Özellikleri

Nord 2’de 6.43 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüğünde 90Hz tarama hızına sahip AMOLED ekran yer alacak. Telefona MediaTek’in Dimensity 1200 işlemcisi güç verecek. Bu işlemci yakında zamanda tanıtılan Redmi K40 Oyun telefonunda kullanıldı. Yonga seti ayrıca OPPO Reno 6 Pro’nun da güç birimini oluşturacak.

Parmak izi tarayıcısı ekran altına gömülü olacak Nord 2’de 4.500 mAh büyüklüğünde bir pil göreceğiz. Pil, en az 30 watt hızlı şarj teknolojisiyle doldurulacak. Hatta bazı kaynaklar bunun 65 watt olabileceğinin de altını çiziyor.

Telefonun öne çıkan özelliklerinden biri de kamara paketi olacak. Üçlü kameranın yerleştirildiği kamera adası OnePlus 9 Pro’dakine benzer yapıda olacak. Sadece alt sağdaki kameranın yerini LED flaş alacak. Nord 2’deki ana kamera OnePlus 9 Pro’daki ultra geniş açılı kamera olan 50 megapiksel Sony IMX766 sensör olacak. Buna ek olarak telefonda 8 megapiksellik bir ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiskel derinlik ya da makro kamera göreceğiz.

Nord 2’nin ön kamerası 32 megapiksel çözünürlüğünde. Fakat burada ön kameraya öncülünde olduğu gibi ikinci bir kameranın eşlik edip etmeyeceği net değil. 8/128GB ve 12/256GB şeklinde iki bellek seçeneğiyle çıkış yapacak telefon fiyat noktasında Nord CE 5G’nin biraz üzerinde konumlandırılacak. Son olarak telefonun resmi olarak Türkiye giriş yapacağını da belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu