Akıllı BileklikAkıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Watch Fit 2 Türkiye Topraklarına Giriş Yaptı

Huawei’nin yeni akıllı bilekliği Huawei Watch Fit 2 Türkiye pazarına resmi olarak giriş yaptı. Rakipleri bu modeli çok ama çok kıskanacak.

Çinli teknoloji devi Huawei, düzenlediği etkinlikte yeni giyilebilir cihazlarını Türkiye pazarına getirdiğini açıkladı. Bu süreçte Huawei Watch Fit 2 Türkiye topraklarına resmi olarak giriş yaptı. Rakiplerinden çok daha iyi bir tasarıma ve özelliklere sahip olan bu sportif bileklik, ülkemizde 1.499 TL’den satılacak.

Huawei’nin yeni akıllı saatinde 1.74 inç büyüklüğünde HD çözünürlüğünde her zaman açık ekran destekli AMOLED ekran yer alıyor. Bu saatte 50 metreye kadar su geçirmez özelliği bulunuyor. Ayrıca GPS, Beidou, GLONASS, Galileo ve QZSS uydu sistemleri de yer alıyor. Kalp atışı hızı ve kan oksijeni ölçen bu saat 10 güne kadar pil ömrü vadediyor.

Huawei Watch Fit 97 egzersiz modu ile geliyor. Ayrıca kadın kullanıcılar için uyku, stres ve adet döngüsünü takip etme özellikleri de yer alıyor. Bu saatte kordonları kolayca değiştirmemizi sağlayan yeni bir bas-bırak “Link” tasarımı bulunuyor. Bu sayede kordonları rahatça değiştirebileceksiniz. Bu model selefinden farklı olarak, görüşmeler için bir Bluetooth hoparlör ve mikrofonun yanı sıra hava durumunu veya çalan müziği gösteren bir Assistant Today ekran ile geliyor.

Huawei Watch Fit 2 Türkiye
Huawei Watch Fit 2 Türkiye fiyatı

Huawei Watch Fit 2 Özellikleri

  • 336 ppi ile 1.74” (336 x 480 piksel) AMOLED ekran
  • Android 6.0 ve üzeri iOS 9.0 cihazlara bağlanan Bluetooth 5.2
  • 9 eksenli IMU sensörü (İvmeölçer sensörü, Jiroskop sensörü, Jeomanyetik sensör); Optik kalp atış hızı sensörü
  • 5ATM 50 metreye kadar suya dayanıklı
  • GPS, Beidou, GLONASS, Galileo ve QZSS uydu sistemleri, desteklenir
  • Bluetooth Araması için hoparlör ve telefon
  • HUAWEI TruSeen 4.0 kalp atış hızı izleme, HUAWEI TruSleep 2.0 uyku izleme, HUAWEI TruRelax stres izleme, 97 egzersiz modu
  • Boyutlar: 46 x 33,5 x 10,8 mm; Ağırlık: Aktif Sürüm – 26 g; Klasik Sürüm – 30g; Zarif Sürüm – 30g
  • Normal kullanımda 10 güne kadar, yoğun kullanımda 7 güne kadar pil ömrü
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu