Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi Note 11 iPhone 13 Gibi Olacak!

Redmi’nin merakla beklenen yeni canavarı Redmi Note 11 için heyecanlandıran paylaşımlar yapılmaya devam ediliyor. İşte yeni paylaşım.

Xiaomi, 28 Ekim‘de piyasaya sürülecek olan Redmi Note 11 serisi hakkında yeni detayları ortaya koyuyor. Bu sefer cihazın kalınlığını ortaya koyan bir görsel yayınlandı. Yayınlanan bu görsele göre telefon 8.34 mm gibi oldukça ilginç bir kalınlığa sahip olacak. Bu telefonda 5.000 mAh kapasiteli bataryanın yer alacağını da düşünürsek bu inceliğin şaşırtıcı olduğunu söyleyebiliriz.

Redmi Note 11 iPhone 13 gibi tasarıma sahip olacak

Yayınlanan görselin açıklamasında, Xiaomi övgüden kaçınmıyor. Çinli şirket, Note 11’in düz, yuvarlak metal çerçevesinin iPhone 13’ünkine çok benzer olduğuna inanırken, küçük çerçeveli ön panel ve merkezde gömme kameranın yanı sıra ana kameranın ruhuna uygun olarak ana kameraya sahip olduğuna inanıyor.

Redmi Liu Weibing‘in başkanına göre, yeni Note önceki Note’dan daha güzel. Ayrıca önceki Note’dan daha hızlı şarj oluyor ve önceki Note’dan daha iyi ses çıkarıyor. Bu yıl karşımıza ana, Pro ve Pro+ modelleri ile çıkacak olan Xiaomi, fiyat konusunda da oldukça rekabetçi olacak. Şu sıralar anavatanında ön siparişe başlayan Xiaomi, fiyat konusunda henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Redmi Note 11

Qualcomm Snapdragon ve MediaTek Dimensity işlemcilerinin yer alacağı yeni serinin 8 GB RAM ve 12 GB RAM opsiyonları ile geleceği de açıklandı. Ancak şimdilik işlemci tarafında net bir bilgi bulunmuyor. Ekran konusunda 120 Hz tazelemeli OLED ekran kullanması beklenen yeni seri ilk olarak Çin’de daha sonra Avrupa ve Türkiye’de satışa sunulacak.

2021’e damgasını vurmasını beklediğimiz yeni seri hakkında daha fazla detaya önümüzdeki günlerde ulaşacağız. En hızlı ve güvenilir haberler için TeknoBurada.Net‘i takip etmeyi ve bildirimleri açmayı unutmayın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu