Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S21 ekran tasarımı kanlı canlı sızdı!!! Beklentileri karşılayacak mi?

Samsung’un yeni nesil amiral gemisi Galaxy S21, ekran tasarımını ve bir takım kamera özelliklerine ortaya koyan resimleri ile sızdırıldı.

Samsung, yeni nesil amiral gemileri için çalışmalarına başladı. Neyden bahsettiğimizi herkes çok iyi biliyor. Galaxy S21 artık adım adım bizlere doğru yaklaşıyor. Cihaz hakkında pek çok bilgiye zaten sahibiz. Örneğin çeşitli sertifika sitelerinde bu telefonun temel özelliklerine birkaç kez denk geldik. Ancak bugün ortaya çıkan ekran görüntüleri, S21’in bugüne kadar hiç görmediğimiz detaylarını açığa çıkarıyor. Dilerseniz gelin Galaxy S21‘in önemli özelliklerini açığa çıkaran bu ekran görüntülere bir göz atalım.

Çinli blogerlerin paylaştığı ekran görüntüleri, Galaxy S21 modelinin kamera ayarlar arayüzü ve ekran çerçevesinin nasıl olacağını bizlere gösteriyor. Bildiğiniz üzere bu haftanın başlarında sizlere S21 serisiyle ilgili üzücü bir haber paylaşmıştık. Paylaştığımız o haberde S21 serisinin bir ekran altı kameraya sahip olmayacağını belirtmiştik. Bunun sebebi de Samsung‘un yeni nesil teknolojiyi hala üretime geçirememiş olmasından kaynaklanıyor. Aynı zamanda maliyeti de bir hayli olumsuz etkileyeceği için şirket ancak bir sonraki Fold 3 modelinde bu teknolojiye yer verebilir.

Galaxy-S21

Yukarıda da gördüğünüz gibi S21, tıpkı S20 serisinde olduğu gibi delikli ekran tasarımını benimseyecek. Bunun sebebi de az önce belirtiğimiz gibi şirketin yeni teknolojiye hazır olmamasından kaynaklanıyor. Yani Samsung’un bir sonraki amiral gemisinde de delikli ekran tasarımını göreceğiz.

Diğer teknik özelliklerden bahsedecek olursak Galaxy S21, Qualcomm Snapdragon 875 yonga setinden güç alacak. Ayrıca bazı pazarlarda da Exynos 2100 işlemcisi ile satışa sunulacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu