Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Redmi K20 İçin Bomba Patlatıldı! Yakın Meşaleleri

Çinli teknoljoi devi Xiaomi yine bir güncelleme patlattı. Xiaomi Redmi K20 için Android 11 tabanlı bir güncelleme yayınlandı.

Şu sıralar araç sektörüne de giriş yapmaya hazırlanan Çinli teknoloji devi Xiaomi akıllı telefonları için çeşitli güncellemeler de yayınlamaya devam ediyor. Son haftalarda sayısız güncelleme ile kullanıcılarının yüzünü güldüren ünlü şirket ayrıca yeni amiral gemilerini de geçtiğimiz hafta piyasaya sürdü. 2021 yılına damga vuracak telefon modelleri ile milyonlarca adet satmayı hedefleyen firma son olarak katlanabilir telefon ekranları ile gündeme gelmişti. Firma Samsung ile katlanabilir ekranlar için el sıkışmış ve katlanabilir ekranlara sahip telefonları önümüzdeki yıllarda piyasaya süreceğini doğrulamıştı.

Android 11‘i yavaş yavaş diğer telefon modellerine de getirmeye devam eden Xiaomi bugün gelen haberler ile yine yüzleri güldürdü. Şirket yaptığı duyuru ile 2019 model Xiaomi Redmi K20 için de Android 11 güncellemesini yayına aldığını belirtti. Daha önce de Android 11’i diğer telefon modelleri için yayınlayan şirket bu hareketi ile epey ilgi odağı olmuş ve kullanıcıları tarafından tam puan ile derecelendirilmişti.

"<yoastmark

Xiaomi Redmi K20 Android 11 Güncellemesi Aldı

2019 yılında piyasaya çıkan ve satışları ile şirketin beklentilerini karşılamayı başaran Redmi K20 nihayet Android 11 güncellemesine kavuştu. Piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra Android 10 güncellemesi alan telefon modeli, yıllar sonra da Android 11 güncellemesi ile resmen gücüne güç katmış oldu.

Hindistan ve Çin’de Redmi K20 olarak nitelendirilen telefon diğer bölgelerde Mi 9T olarak ifade edilirken, güncellemenin şuanda Çin ve Hindistan’da yayında olduğunu da belirtelim. Diğer bölgelere ise ilerleyen günlerde güncelleme yayına alınacak. 12.1.1.0.RFJCNXM sürüm numarasına sahip olan güncellemenin dosya boyutu 2.4GB olarak duyurulurken, güncellemenin güvenlik yamalarına da bünyesinde yer verdiği duyuruldu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu