Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi 11 Lite Özellikleri Belli Oldu! Tam da Sevgiliye Alınacak Telefon

Xiaomi Mi 11 Lite akıllı telefonun artık eli kulağında. Serinin bütçe dostu modelinin son olarak teknik özellikleri netlik kazandı.

Ocak ayından bu yana sertifika sürecinden geçen Xiaomi Mi 11 Lite için geri sayıma geçildiği günlerdeyiz. Resmi posteri, canlı görüntüleri derken telefonun son olarak başlıca özellikleri gün yüzüne çıktı. Mi 11’e benzer tasarım hatları sergileyecek Lite model özellikle genç kullanıcıların hedefinde olacak. Xiaomi’nin telefonda renk çeşitliliği sunması da bekleniyor.

Henüz tanıtılmayan telefonun küresel satışı hakkında konuşmak için erken, fakat eşinize ya da sevgilinize bütçe dostu soft bir telefon satın almak istiyorsanız Mi 11 Lite modelini bekleyebilirsiniz. Şimdi dilerseniz telefonun başlıca özelliklerine değinelim.

Xiaomi Mi 11 Lite Başlıca Özellikler

Mi 11 Lite modelinde tasarım Mi 11 ile benzer olsa da, maliyetleri düşürmek adına kavisli ekranda feragat ediliyor. Bunun yanında daha düşük işlemci ve diğer donanımlarla birlikte Mi 11 Lite’ın fiyatı daha aşağılara çekilecek.

Telefonda 6.67 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü ekran yer alacak. Panel türü açıkçası hala netlik kazanmış değil. Kaynaklar bu noktada telefonda 120Hz IPS LCD ya da 90Hz OLED ekran kullanılacağını iddia ediyor.

6GB RAM ve 128GB dahili depolamanın eşlik edeceği Mi 11 Lite modeline Snapdragon 732G işlemcisi güç verecek. Bu işlemciyi ise 33 watt hızlı şarj desteğine sahip 4.250 mAh büyüklüğünde bir pil besleyecek. Android 11 tabanlı MIUI 12, 64 megaiksel + 8 megapiksel + 5 megapiksel üçlü arka kamera telefonda öne çıkan diğer gelişmeler olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu