Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobiroller

Honor X40 GT İçin Tarih Verildi! Oyun Tutkunları İçin Heyecanlı Bekleyiş

Honor, eylül ayında Honor X40’ı piyasaya sürdü .  bunun üzerinden çok geçmeden şirket şimdi de Honor X40 GT modelini hazırlıyor. Telefon adından da anlaşılacağı üzere performans odaklı olup oyun severlere yönelik olacak.

Honor geçtiğimiz gün resmi görselleri paylaşılan telefon için beklenen tarihi açıkladı. Agresif tasarımıyla dikkat çeken telefonu Honor’un 13 Ekim tarihinde Çin’de gerçekleştireceği bir etkinlikte tanıtılacak.

Honor X40 GT Özellikleri

Honor X40 GT’nin nasıl bir görünüme sahip olacağını biliyoruz. Bu noktada Honor X40’ı temel alacak telefonun arkasında marka ile özdeşleşen yuvarlak kamera modülü yer alıyor. Arka bölümdeki yeşil şerit telefonu farklı kılan önemli detay olarak dikkat çekiyor.

Telefonun Snapdragon 888 işlemcisinden güç alacağı belirtildi. İki yıl öncesinin amiral gemisi işlemci hala kusursuz bir performans ortaya koyarken, telefonda oyunculara özel optimizasyonların da olacağı tahmin ediliyor.

Ön bölüme baktığımızda ekran üzerinde merkeze konumlandırılan bir kamera görüyoruz. Ekranın LCD tabanlı olacağı ve 120Hz tarama hızını destekleyeceği bildiriliyor. Kutudan Android 12 sürümüyle çıkan olan telefonun öne çıkan özelliklerinden ibri de 66 watt hızlı şarj destekli pili olacak. Öte yandan telefondaki ekranın 6.67 inç büyüklüğünde olması bekleniyor.

Arka bölümde yuvarlak kamera modülü üzerinde üç sensör yer alıyor. Ana kameranın 50 megapiksel olduğu tahmin edilirken, diğer iki kameranın ultra geniş açılı ve makro sensör olmasını bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu