Genel

Huawei P50 Pro İlk Kez Resmi Olarak Göründü! İşte En Net Resmi

Bugün bir dizi teknolojik ürününü tanıtan Çinli şirket, merakla beklenen Huawei P50 Pro modelin de görsellerini paylaştı.

Haftalar öncesinden duyurulan HarmonyOS 2.0 işletim sistemi için start verildi. Android katili olarak karşımıza çıkan yeni işletim sistemi bugün kademeli olarak bir dizi telefon modelinde yerini aldı. 2019 yılından bu yana beklenen işletim sistemi, geçtiğimiz aylar da beta olarak piyasaya sürülmüştü. Daha önce yaptığımız haberler de şirketin 2 Haziran’da yepyeni ürünlerini tanıtacağından söz etmiştik. Şirket bugün yeni akıllı saati Watch 3 dahil olmak üzere pek çok ürününü tanıttı. Bu ürünler arasında yeni bir MatePad olduğunu da unutmadan belirtelim. Bunlara ek olarak şirketin beklenen amiral gemisi Huawei P50 Pro en net şekli ile göründü.

Bugün şirketin CEO’su Ren Zhengfei bir dizi yeni ürünü tanıtmak için sahneye çıktı. Bir dizi yeni aksesuarın yanı sıra Watch 3 akıllı saat, FreeBuds 4 ve birkaç akıllı monitörü tanıtan CEO, tabi yeni MatePad Pro’yu da unutmadı.

Huawei P50 Pro
Huawei P50 Pro

Huawei P50 Pro Göründü

Tasarımı ile dikkatleri üzerine çekecek olan akıllı telefon modeli, arka kapağında iki büyük daireye ev sahipliği yapacak. Bu daireler altlı üstlü bir konumda karşımıza çıkacak. Üstteki dairenin içerisinde üçlü kamera sistemi yer alacak. Alttaki daire de ise makro kamera yer alacak. Total de telefonun arka tarafında dörtlü kamera sistemi kurulmuş olacak. Buna ek olarak farklı noktalara konumlandırılmış flaşın da yer aldığı belirtelim. CEO lansman sırasında yeni amiral gemisinin ne zaman piyasaya sürüleceğini yine açıklamadı. Ancak CEO telefon için bir lansman planladıklarını ve yakında duyuru yapacaklarını belirtti.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu