Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi 11 Lite İçin Önemli Gelişme! Gençler Daha İyi bir Telefon Geliyor

Xiaomi Mi 11 Lite cephesinden tekrar bilgi paylaşımı gelmeye başladı. Son olarak telefonda güç verecek işlemci birimi netlik kazandı.

Xiaomi’nin Mi 11 serisini genişletmek istediği hepimizin malumu. Yakın zamanda serinin gözbebeği Mi 11 Pro, akabinde ise genç kullanıcıları hedefleyen Mi 11 Lite 5G’nin tanıtımı gerçekleşecek. Geçtiğimiz gün resmi görüntüsü paylaşılan Xiaomi Mi 11 Lite 5G akıllı telefonun son olarak işlemci birimi netlik kazandı.

Mi 11 Lite 5G’nin Google Play Consale listesinde yer alan bilgilerine göre telefona sm7250 kod adlı Qualcomm işlemci güç gerecek. Meraklı kullanıcılar bu işlemcinin Snapdragon 765G olacağını hemen anlamış olmalı. 7 nm üretim sürecine sahip işlemci sunduğu performans göz önüne alındığında orta segment bir telefon için hiç de fena olmayan bir seçenek.

Xiaomi Mi 11 Lite 5G Başlıca özellikleri

Mi 11 Lite 5G, tasarım noktasında abisi Mi 11’den neredeyse farksız görünüyor. En önemli fark ekran tarafında yaşanacak. Mi 11 Lite modelinde maliyetleri azaltmak adına daha düşük çözünürlüklü ve düz bir panel kullanılacak. Google Play Consale listesinde yer alan bilgilere bakıldığında telefondaki ekranın Full HD + çözünürlüklü olacağı görülüyor. 120Hz yenileme hızına sahip olacak ekranın AMOLED tabanlı olması beklentiler arasında.

Baz modelde 6GB RAM + 128GB belleğe sahip olacak Mi 10 Lite 5G’nin 8GB RAM + 256GB’lık bir versiyonu da olacak. 33 watt hızlı şarj desteğine sahip 4.520 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak telefonda 64 megaiksel + 8 megapiksel + 5 megapiksel üçlü arka kamera paketi kullanılacak. Telefonun tanıtım tarihi henüz netlik net değilken, fiyat noktasında Xiaomi’nin bir kez daha agresif olacağı ve telefonu 300 $’ın altında fiyatlandıracağı gelen bilgiler arasında.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu