Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNokiaTeknoloji

Nokia Android 10 güncelleme listesi karşınızda! Nokia Bey, iyisiniz!

Bugün yapılan bir duyuru ile birlikte Nokia Android 10 güncelleme yol haritası yenilendi. Peki listede hangi telefonlar var? İşte tam liste…

Nokia, Google ile ortaklaşa çalışan üreticilerden birisi. Bundan dolayı da telefonlarında saf Android arayüzüne çok benzeyen bir yapıyı kullanıyor. Nokia Android güncelleme serisine 2019 yılı sonunda başladı. Daha önceden de sizlere paylaştığımız Nokia 7.1, Nokia 9 PureView ve Nokia 8.1 Android 10 güncellemesi kullanıcıları sevindirirken Nokia hız kesmeden Android güncellemelerine devam ediyor.

Yeni yıl ile birlikte Nokia, Nokia 6.1, Nokia 6.1 Plus ve Nokia 7 Plus için Android 10 güncellemesini vereceğini duyurmuştu ve geçtiğimiz hafta içinde de Nokia 6.1 Plus ve Nokia 7 Plus Android 10 güncellemesine kavuştu. Nokia 6.1 sahipleri güncelleme alamamıştı ama bugün Nokia bu güncellemeyi de dağıtıma sundu ve bir açıklama yaptı.

Nokia Android 10 güncellemeleri devam ediyor!

Aslına bakarsanız bu açıklama resmi bir açıklama değil ama bu tarz açıklamalar hep gayrı resmi olmuyor mu? Yapılan açıklamaya göre önümüzdeki ay itibariyle şu telefonlar da Android 10 güncellemesine kavuşacak.

  • Nokia 2.2
  • Nokia 3.1 Plus
  • Nokia 3.2
  • Nokia 4.2

Xiaomi, Huawei ve Samsung güncelleme konusunda en agresif üreticiler. Vivo, OPPO, LG ve Sony ise yeni modellerine güncelleme verse de eski modellere güncelleme veremiyor. Bu da Android ekosisteminde ciddi anlamda tartışılması gereken bir konu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu