Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi CC9 tanıtım videosu paylaşıldı! Selfie sevenler buraya!

Bir süredir haberlerini paylaştığımız Xiaomi CC9 serisi ile ilgili bugün Çinli üretici ilk reklam videosunu paylaştı. İşte yeni telefonun reklam videosu.

Xiaomi ve Meitu arasında yapılan anlaşma ile birlikte Xiaomi‘nin bir telefon üzerinde çalıştığını bundan aylar önce sizlerle paylaştık. Meitu nedir? Diye bilmeyenler için kısaca bunu anlatalım. Bildiğiniz üzere Çin’de birçok uygulama yasak ve onlarda SnapSpeed gibi programlar yerine kendi yazılımlarını kullanıyorlar. Meitu da bunlardan birisi ve Çin’in en popüler selfie uygulaması. Açıkçası bir fotoğraf düzenleme aracı olan bu program ile Xiaomi‘nin telefon geliştirmesi şaşılacak bir durum değil; çünkü Xiaomi kullanıcıların isteklerini en iyi anlayan üreticilerden birisi hatta belki de birincisi (Kullanıcıların isteklerini en anlamayan üretici ise LG). Xiaomi, bugün paylaştığı tanıtım filmi ile yeni Xiaomi CC9 için beklentileri daha da arttırdı.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Xiaomi CC9 reklam filmi yayınlandı!

Ortaya çıkan filme baktığınızda yeni telefonun ya da telefonların diyelim çünkü 2 farklı model ve 4 farklı seçenek bekleniyor; kamera tarafında büyük bir değişim ortaya koyacağı söyleniyor. Geçtiğimiz günlerde Asus Zenfone 6 tasarımına benzeyen bir telefon ortaya çıkmıştı ve biz bu tasarımın yeni nesil Xiaomi CC9 olacağını düşünüyoruz. Bakalım Xiaomi bize ne sunacak?

Xiaomi Mi CC9 ve CC9e telefonların fiyatı ve özellikleri sızdırıldı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu