Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Note 20 göründü! Daha büyük S20 Ultra sanki!

Herkesin merakla beklediği yeni nesil Samsung Galaxy Note 20 ile ilgili ilk gerçek görsel bugün ortaya çıktı. Peki telefon nasıl olacak? İşte cevabı…

Akıllı telefon pazarında satışlar gerilerken üreticiler yeni ürünlerini tanıtmaya devam ediyor. Koronavirüs döneminde Xiaomi, OPPO ve Huawei yeni nesil amiral gemisi telefonlarını pazara sundular. Her şeye rağmen hayat devam ediyor ve üreticiler de yeni ürünlerini bizlere sunuyor. Ağustos ayına kadar Koronavirüs sürer mi? Sürmez mi? Bunu göreceğiz ama Ağustos ayında tanıtılması beklenen Samsung Galaxy Note 20 arka kapağı resmen görüntülendi.

Telefonun arka kapağına baktığımızda dikkatimizi çeken en önemli detay ise geniş bir dikdörtgen kamera yapısı oluyor. Bu yapıyı Galaxy S20 Ultra modelinde de görmüştük ve aynı kamera yapısı Galaxy Note 20 serisinde de devam edecek gibi.

Sızıntının kaynağı Galaxy Note 10 Plus ile Galaxy Note 20 serisinin boyut olarak aynı olduğunu belirtiyor. Telefonun ekranı ise bir önceki nesilde olduğu gibi 6,8 inç yerine 6,9 inç hatta 7,1 inç boyuta bile ulaşabilir. Samsung’un ekran kasa oranında en iddialı olacağı telefon bu olacak gibi görünüyor.

Bugün sızan bir başka görselde ise benchmark skoru ortaya çıktı ve telefonun da 3,09 GHz hızına sahip bir işlemcisi olacağı kesinleşti. Bildiğiniz üzere Snapdragon 865 yonga seti 2,84 GHz hıza kadar çıkabiliyor. Anladığımız kadarıyla Snpadragon 865+ (Plus) yonga setini kullanan ilk telefon Galaxy Note 20 serisi olacak…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu