Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Android 11 saç baş yolduran yeni bir hata ile gündemde!!!

Android 11 ile ilgili şikayetler ardı ardını kovalamaya devam ediyor. Performans sorunlarından sonra şimdi de bakın ne çıktı…

Google, merakla beklenen Android 11 güncellemesini geçtiğimiz aydan itibaren desteklediği tüm modellere yayınladı. Ancak o zamandan beri kullanıcılardan gelen şikayetler dur durak bilmedi. Şirketin kendi modellerinden bile güncellemeyle ilgili çok fazla şikayetler geldi. Hatırlarsınız Pixel kullanıcıları yeri geldi kamera uygulamasını açamadı, yeri geldi ani pil boşalması gibi pek çok sorunla karşılaştı. Ne yazık ki Google bu tür sorunları çözmede biraz yavaş. Bugün ise bazı kullanıcılardan gelen raporlar, yeni bir sorunun daha ortaya çıktığını gösteriyor. Android 11 yüklü bazı telefonlar söylentilere göre çoğu uygulamaları, tam ekranda çalıştırmıyor.

Bazı kullanıcılar Android 11 yüklü telefonlarında bir oyun ya da uygulamaya girdiği zaman, durum çubuğu ya da navigasyon tuşlarının ekrandan gitmediğini fark ettiler. Bu aynı zamanda, uygulamanın içindeki bazı önemli bilgileri de kapatarak görülmesini engelliyor.

Dev arama motoru Google, bu konu hakkında henüz resmi bir açıklamada bulunmadı. Ancak belirtmek isteriz ki Andorid 11 kullanıcı sayısı gün geçtikçe artıyor ve yeni kullanıcılarda bu tür sorunlarla karşı karşıya kalmaya başladı. Elbette yeni bir güncelleme gelene kadar geçici çözümler var. Örneğin bir sorunla karşılaştığınız zaman telefonu kapatıp yeniden açarak(meşhur taktik) sorunu geçici de olsa giderebileceksiniz. Tabii kalıcı çözüm içinde, bir sonraki güncellemeyi bekleseniz iyi edersiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu