Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S21 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Bir süredir kendisini heyecanla beklediğimiz Samsung Galaxy S21 tanıtım tarihi az önce resmen açıklandı. Peki tanıtım ne zaman olacak?

Pandeminin tam ortasında tanıtılan ve satışa sunulan Galaxy S20 serisi için “ölü bebek” yakıştırması yapılmıştı. Gelen raporlara göre de en başarısız Galaxy S serilerinden birisi olan Galaxy S20’nin bir sonraki modeli Samsung Galaxy S21 tanıtım tarihi ile ilgili bilinmezlik bugün son buldu. Az önce yapılan duyuru ile Galaxy S21 ailesinin tanıtım tarihi de resmen belli oldu.

Gönderilen davetiyede telefonun 14 Ocak tarihinde resmen tanıtılacağı ortaya çıktı. Gönderilen davetiyede telefonun kamera modülünün cam bir küp içine konduğunu görüyoruz. Yani anladığımız kadarı ile Samsung kamera tarafında hiç olmadığı kadar iddialı bir şekilde geliyor. Zira son dönemde Samsung kamera tarafında, Huawei, OPPO ve Xiaomi‘nin gerisinde kalmıştı.

Galaxy S21 Fiyatı

Samsung’un yeni nesil Galaxy S21 ailesinde öncelikle üç farklı modele ağırlık vereceği belirtiliyor. Bunlar;

  • Galaxy S21
  • Galaxy S21 Plus
  • Galaxy S21 Ultra

Bununla birlikte Güney Koreli üreticinin bahar aylarında Spring Forward etkinliği ile birlikte Galaxy S21 özelliklerine oldukça benzeyen ama daha uygun fiyatlı Galaxy S21 FE modelini de pazara sunacağını rahatlıkla öngörebiliriz. En merak ettiğimiz konu ise; Samsung’un telefonlarında Snapdragon 888 yonga seti kullanıp kullanmayacağı. Ülkemiz pazarında Exynos (2100) yonga seti ile satılacak olan yeni nesil Galaxy S21’in bundan dolayı ciddi bir eleştiri alacağını da öngörebiliriz. Bakalım fiyatlar ne olacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu