Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerSamsung

Galaxy S10 Serisi için Sevindiren Güncelleme!

Güney Koreli Samsung, Galaxy S10 serisi için sürpriz bir güncelleme yayınladı. Yenilikler ile dolu güncellemenin detayları haberimizde.

Galaxy S10 serisinin dördüncü yılının bitmesine az bir süre kaldı. Bu telefonlar için artık güncelleme gelmeyeceği söyleniyordu. Ancak Samsung herkesi şaşırtmayı başardı. Güney Koreli firmanın sevilen serisi Mart ayında One UI 4.1’e güncellemesini almış ve üç ayda bir güvenlik yamaları almaya devam ediyordu. Şimdi telefonların genel kararlılığını artıran daha büyük bir güncelleme geldi.

G97*FXXUGHVJ5 güncellemesini indirebileceğini bildirdi. Güncelleme 1GB ağırlığında ve Ekim güvenlik yamasını içeriyor. Ama bundan daha fazlasını getiriyor.

İşte resmi değişiklik günlüğü;

  • Kameranın kararlılığı iyileştirildi.
  • Bluetooth bağlantısı ve kararlılığı iyileştirildi.
  • Cihazınızın genel kararlılığı iyileştirildi.
  • Cihazınızın güvenliği iyileştirildi.

Bu güncelleme şimdilik Fransa, Almanya, İtalya, İspanya, İsviçre ve Birleşik Krallık’ta indirime sunuldu. Muhtemelen ilerleyen günlerde bu güncelleme diğer ülkelere de gelecek. Ancak Galaxy S10 Lite meselesi de var. Ancak bu ayrı bir güncelleme yolunda ve hala aylık güvenlik yamaları alıyor. S10, S10+, S10e ve S10 5G bunun yerine üç aylık bir programda. Bu nedenle bir sonraki güncellemelerinin 2023’ün başlarında gelmesini beklemeniz gerekiyor.

Galaxy S10
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu