Akıllı TelefonGenelrealme

Coca Cola Phone’un Akıbeti Belli Oldu, Realme Üretecek

Coca Cola Phone artık çok yakın. Geçtiğimiz gün sızdırılan telefonun üretiminden realme sorumlu olacak. İşte son gelişmeler…

Coca Cola Phone kısa süre önce internete sızdırılırken, son gelişmeler telefonun kim tarafından üretileceğini ve teknik özelliklerini gözler önüne seriyor. 2023’ün ilk çeyreğinde Hindistan’da piyasaya sürülecek olan telefon için Coca Cola’nın kimle işbirliği yaptığı merak ediliyordu. Realme bugün itibariyle yakında çıkış yapacak telefona dair paylaşımlara başladı.

Coca Cola’nın ilk telefonu görünüşe bakılırsa realme 10 4G modelini referans alacak. Telefonların teknik özellikleri ve tasarımları aynı olacak. Coca Cola Phone’da tabii ki renk seçenekleri ve arayüzde bazı farklılıklar sunacak. Hem zaten telefonun sızdırılan görüntüsünde arka bölümde hallice büyük puntolarla yazılan Coca Cola logosunu gördük.

Realme, telefon için oluşturduğu tanıtım sayfasında “Gerçekten şerefe demeye hazır olun.” ve “Realme gerçekten canlandırıcı olmaya hazır.” sloganlarını kullanıyor.

Coca Cola Phone Başlıca Özellikleri

Telefonda 6.4 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde ve 90Hz tarama hızına sahip AMOLED ekran yer alıyor. Gücünü MediaTek Helio G99’dan alan telefonda 8 GB’a kadar LPDDR4x RAM ve 128 GB’a kadar dahili depolama bulunuyor. 

Kutudan Android 12 / realme UI 3.0 sürümüyle çıkan telefon 5.000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyor. Kutu içerisinden çıkan adaptör ise 33 watt gücünde. Arka bölümde 50 megapiksel + 2 megapiksel çift kamera, ön bölümde 16 megapiksellik kamera yer alıyor.

3,5 mm kulaklık girişi, USB Type-C bağlantı noktası, microSD kart yuvası, çift 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.1 ve NFC ve yana monte parmak izi tarayıcısı telefonun öne çıkan diğer özellikleri olacak. Öte yandan markanın arayüzde Coca Cola’ya özgü unsurlar sunması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu