Akıllı TelefonDonanımGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiOyun Haberleri

Huawei gözünü kararttı! Bu defa oyun odaklı telefon geliyor

Son dönemde akıllı telefon üreticilerinin de özel ilgi gösterdiği mobil oyun odaklı telefonlara oldukça ilgi gösteriyor. İddialar gösteriyor ki bu akıma Huawei de kısa bir süre içerisinde katılacak. AR-GE çalışmaları konusunda her zaman gündeme gelen firma kullanıcılara büyük sürprizler hazırlıyor.

Oyun odaklı Huawei akıllı telefon geliyor

Cep telefonları odağında oyun konusuna özel olarak tasarlanmış cihazlar denince aklımıza ilk olarak Nokia N-gage serisi geliyor. Bir dönemin en özel cihazları arasında yer alan bu cep telefonları akıllı telefonların yaygınlaşması ile gündemden düştü. Sahip olduğu yüksek donanım özellikleri ile bir çok amiral gemisi modeli kusursuz oyun deneyimi sunmayı başarıyor. Akıllı telefon üreticileri ise cihazlarını en çok bu amaç için kullanan kullanıcılara özel cihazlar geliştiriyor.

Kısa bir süre önce tanıtılan Xiaomi Black Shark ve ASUS ROG yüksek donanım özellikleri ve oyunculara özel tasarımı ile gündeme gelmişti. Görünen o ki bu akıma kısa bir süre içerisinde Huawei de katılacak. Büyük ekran, yüksek donanım ve kaliteli ses deneyimi odaklı olan bu cihazlar ayrıca batarya konusunda da iddialı olarak üretiliyor.

Ayrıca yine Huawei cephesinden sızdırılan bilgilere göre firma gelecek yıl ilk katlanabilir akıllı telefonunu da tanıtmak istiyor. Özellikle Samsung’un bu konuda ciddi çalışmalar yaptığı biliniyor. İddialar gösteriyor ki Samsung bu konuda rakipsiz olmayacak. İlk 5G’ye sahip akıllı telefon, oyun odaklı akıllı telefon ve katlanabilir akıllı telefon projeleri gösteriyor ki gelecek yıl çok hareketli olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu