Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung, birkaç cihazı için yeni güncelleme yayınladı!

Güney Koreli şirket bugün dört yeni cihazı için bir güncelleme yayınladı. Samsung Galaxy S10, Note 10, Note9 ve Note 8 serisi için Şubat güncellemesine kavuştu.

Samsung,bugün bazı modelleri için yeni bir güncelleme yayınladı. Yayınlanan güncelleme şuan için sadece Android 10 ve OneUI 2.0 sürümüne sahip cihazlar için geçerli.

Hatırlayacaksanız Samsung geçtiğimiz günlerde Note 9 için yeni arayüzü olan OneUI 2.0 güncellemesini yayınladı. Buna ek olarak şirket bugün yayınladığı güncelleme ile Note 9 ve yukarıda saydığımız cihazlara Şubat güvenlik güncellemesini yayınladı.

Şubat güncellemesi, Galaxy Note 9, Galaxy S10, Galaxy S10 +, Galaxy S10e, Galaxy S10 5G, Galaxy Note 10, Galaxy Note 10+, Galaxy Note 10+ 5G ve Galaxy Not 8. serisi için şuan kullanıma sunulmuş durumda. Note 8 bu cihazlar arasında Android 10‘a sahip olmamasına rağmen güncellemeyi alan şanslı modeller arasında.  Note 9 da bu yıl son büyük güncellemesini aldı ve kardeşi Note 8 gibi önümüzdeki günlerde sadece güvenlik güncellemesini alacak cihazlar listesine eklenmiş oldu.

S10 , S10 + ve S10e  için güncelleme CTB1,  S10 5G modeli içinse BTB2 yapı numarasıyla geliyor.  Not 10 ve Not 10+ serisi ise  BTA9 yapı numarası ile geliyor.

Bahsettiğimiz Şubat güncellemesi bu cihazlara OTA ile dağıtılıyor. Yani güncellemenin herkese ulaşması biraz zaman alabilir. Hatta bu süre 1/2 haftayı bile bulabilir.

Güncellemeler konusunda iyi bir yol sergileyen Samsung orta segment ve alt modellerine bu güncellemeyi ne zaman dağıtacak,bekleyip görelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu