Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

ColorOS 12 Dünyaya Açılıyor! Peki, Türkiye?


Android 12 tabanlı ColorOS 12 arayüz güncellemesi için geri sayım başladı. OPPO, Beta sürecini dünyaya açıyor. Peki, Türkiye?

OPPO, dünya çapında telefonları için Android 12 tabanlı bir sonraki büyük güncelleme olan ColorOS 12 sürümünü Ekim ayında piyasaya sürmüştü. Çinli firma Kasım ayında Find X2 serisi ve Reno6 serisi için beta güncellemesini yayınladıktan sonra, geçen hafta güncellemeyi Aralık ayında dünyaya açacağını duyurmuştu. Bugün ise müjdeli haber geldi. Beta süreci çok yakında Avrupa’ya açılıyor.

ColorOS 12 çok yakında Avrupa pazarına geliyor

10 Aralık’tan itibaren ColorOS 12 Beta sürümü F19 Pro+ ve Reno5 Pro 5G’de mevcut olacak. OPPO A74 5G, güncellemeyi 28 Aralık’tan itibaren alacak. Android 12 güncellemesi 20 Aralık’tan itibaren Find X2’de ve 22 Aralık’tan itibaren Reno6 Pro 5G’de mevcut olacak. ColorOS’un yeni sürümünde; özelleştirilebilir kullanıcı arayüzü ve kullanıcı arayüzü özelleştirmeleri, üç parmaklı çeviri, FlexDrop, özel sistem ve diğer gelişmiş güvenlik özellikleri yer alıyor.

Android 12 üzerine inşa edilecek olan bu yeni arayüzün Türkiye’de henüz indirime sunulup sunulmayacağı bilinmiyor. Ancak OPPO’nun Türkiye pazarına verdiği önemi göz önünde bulundurursak, Beta sürecinin ülkemizde de başlamaması için herhangi bir engel bulunmuyor diyebiliriz.

Yeni güncellemeleri hızlı bir şekilde kullanıcılarına sunan OPPO, bu süreçte rakiplerine taş çıkaran yenilikleri gösterdi. Yeni arayüz güncellemesi ile OPPO telefonları şaha kaldıracak olan Çinli teknoloji devi, 2022’nin ilk çeyreğinde bir dizi telefonuna Android 12’nin nihai sürümünü de sunacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu