Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerrealme

Realme 10 4G Performans Testinde Görüldü


Realme’nin yeni telefonu Realme 10 4G bugün Geekbench performans testinde görüldü. Peki, bu telefon neler sunacak? İşte detaylar.

Realme bu yılı yeni telefonlar tanıtarak kapatmak istiyor. 2022’nin ilk yarısında üst segmente odaklanan Çinli teknoloji devi şimdi de orta ve giriş segmente yönelecek. Bu bağlamda firmadan Realme 10 4G adını taşıyan yeni bir model göreceğiz. Bu telefon bugün Geekbench performans testinde ortaya çıktı. Gelin özelliklerine yakından bakalım.

Realme’nin yeni telefonu MediaTek Helio G99 yonga seti ve 8 GB RAM ile gelecek. Ancak daha az RAM ile bir değişiklik olması muhtemeldir. Ayrıca, telefonun 4800 mAh pil ile donatılacağı söyleniyor. Bu batarya nihai sürümde 5.000 mAh’a kadar da çıkabilir.

Helio G99 yonga seti tercihi oldukça ilginç olacak. Bu yonga seti baharın sonunda satışa sunulan ve 6 nm proses teknolojisi kullanılarak üretilen yeni bir işlemci konumunda. Öte yandan, teknik olarak Helio G96/G95/G90T ile hemen hemen aynı. Yani Realme 10, 2020’nin başlarında piyasaya sürülen Realme 6 ile hemen hemen aynı performansa sahip olabilir.

Realme 10 4G

Mukul Sharma tarafından sızdırılan bu bilgilerin ne kadar doğru olduğu tartışılır. Ancak Ekim ayında Realme’nin etkinlik düzenlemesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu etkinlikte muhtemelen firmanın yeni telefonu resmi olarak tanıtılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu