Akıllı SaatGenelGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus Watch Bakın Hangi Konuda En İyisi Olacak!

OnePlus Watch akıllı saat için geri sayımdayız. Kısa süre önce resmi görüntüsü yayınlanan saatin tam bir egzersiz canavarı olacağı anlaşıldı.

OnePlus Watch şirketin 23 Mart Salı günü gerçekleştireceği kapsamlı etkinlikte tanıtılacak. Geçtiğimiz gün resmi görüntüsü yayınlanan saatin tasarımı hakkında gizem ortadan kalktı. Şimdi ise OnePlus kurucusu ve CEO’su Pete Lau Twitter hesabından saate ilişkin ilk bilgileri paylaşmaya başladı.

OnePlus Watch 110’dan fazla egzersiz modu içerecek

Atılan twette saatin 110’dan fazla egzersiz moduna sahip olacağı bildiriliyor. Tweet ayrıca yürüme, yüzme, bisiklete binme, koşma, kriket, badminton, halter, bale, serbest antrenman ve atış gibi egzersiz modlarından bazılarını gösteren kısa bir animasyon videosu içeriyor.

Akıllı saatlerde çok sayıda spor modu görmek alışılmadık bir durum değil. OnePlus ilk akıllı saatinde 110’un üzerinde spor modu sunarak bu alanda rakiplerinin önüne geçmeyi başardı. Amazfit GTS 2 , Amazfit GTR 2 , Huawei Watch Fit ve Honor Watch ES gibi akıllı saatlerin tümü 80’in üzerinde spor modlarını destekliyor.

OnePlusWatch, yan tarafında iki düğme bulunan 46 mm yuvarlak kadrana sahip olacak. Birkaç çalışma modu desteğinin yanı sıra, saatte ayrıca bir kalp atış hızı monitörü, bir SpO2 sensörü ve uyku takibi yer bulacak. Saat bunlara ek olarak telefon aramalarını yanıtlayabilecek, bildirimleri görüntüleyebilecek, medya oynatmayı kontrol edebilecek ve OnePlus TV’ler için uzaktan kumanda olarak çalışabilecek.

OnePlus akıllı saat RTOS’a dayalı özel yapım bir işletim sistemi tarafından desteklenecek. IP68 suya ve toza dayanıklılık sertifikasının yer verileceği saatin önce çıkan özelliklerinden biri de hızlı şarj olacak. 4GB dahili depolamanın eşlik edeceği saat sadece 20 dakika %100 şarj olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu