Güncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Bu Gece Lambasının Pili 8 Ay Dayanıyor: MIJIA Night Light 3 Piyasaya Çıktı

Xiaomi, 8 ay dayanabilen Lityum pile sahip yeni MIJIA Night Light 3 gece lambasını 8 dolar fiyat etiketiyle Çin'de piyasa sürdü.

Xiaomi, oldukça uzun pil ömrüne sahip yeni gece lambası MIJIA Night Light 3 modelini piyasaya sürdü. Önceki MIJIA lambalarının 3. versiyonu olan Night Light 3, 8 aya kadar dayanabilen dahili bir Lityum pile sahip. Önceki modelde doğrudan ışık vuruyordu fakat yeni model yuvarlak görünüme sahip. Gece lambası ayarlanabilir yapıda ve ışığı doğal bir şekilde yaymak için difüzyon yansıma ilkesini kullanıyor.

Doğrudan beyaz ışık yerine yumuşak gün ışığı veren Xiaomi Night Light 3, yüksek ve düşük olmak üzere iki farklı ışık düzeyi ile geliyor. 120 dereceye kadar algılama açısı bulunan gece lambasının insan vücuduna duyarlı ikili sensörü bulunuyor. İleri algılama mesafesi 5 metre, iki taraf mesafesi ise 3 metre. 600 mAh pil ile donatılan gece lambası, 3 saatlik bir şarj süresine sahip. Ayrıca tek şarjla düşük ışık modunda 8 ay gibi olağanüstü bir kullanım ömrü sunuyor. Night Light 3, 59 yuan yani 9 dolar fiyat etiketiyle Çin’de satışa sunuldu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu