Akıllı TelefonAndroidGenelLGSamsung

Samsung Galaxy Note 8 pillerini LG’den alacak!

Samsung Galaxy Note 7 üretiminde yaşanan sorunlardan sonra telefonu pazardan çekmek zorunda kalmıştı. Ardarda gelen yanma ve patlama vakıalarından sonra Samsung Galaxy Note 7‘yi önce geri topladı ve yenilenmiş ürünleri hızlı bir şekilde pazara geri verdi. Sorunların devamı neticesinde Güney Koreli üretici üretim bandını durdurdu ve ne kadar Galaxy Note 7 varsa bunları geri toplamaya başladı. Süreç Samsung için oldukça sorunlu bir biçimde geçiyor zira halen geri dönüş yapmayan (resmi olamayan rakamlara göre) yarım milyon Galaxy Note 7 olduğu belirtiliyor. Samsung yaşanan sorun ile ilgili halen resmi bir açıklama yapmış değil ve kullanıcılar Samsung tarafından yapılacak resmi bir açıklama bekliyor. En önemli soru işareti ise Samsung Galaxy Note 8 pilleri ile ilgili. Bu soru bugün gelen çok ama çok ilginç bir haberle cevaplanmış durumda.

Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 üretiminde LG izi

Samsung Galaxy Note 7‘nin pillerini kendi iştiraki olan Samsung SDI ve Çin’in ATL firmasından aldı. Her iki ürün grubunda da yaşanan sorunlardan sonra LG temiz bir sayfa yapmak için LG‘nin kapısını çaldı ve LG iştiraki olan LG Chem şirketi ile Galaxy Note 8‘in pil üretimi için anlaştı. Şu anda ortada resmi bir açıklama yok ama Güney Kore medyası bu haberle çalkanırken bu haberi atlamak oldukça yanlış olacaktı diye düşünüyoruz.

LG, Samsung‘un ekranlarına alternatif olabilme için Google, Apple ve Microsoft ile anlaşırken bu haber gerçekten çok ama çok ilginç oldu…

LG, Apple, Google ve Microsoft Samsung alternatifi olabilecek mi?

lg-flexible-ekran
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu