GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Earbuds 3 Pro Kulağınızın Pasını Silecek!

Xiaomi’nin kablosuz kulaklığı Xiaomi Earbuds 3 Pro resmi olarak tanıtıldı. Tasarımı ile de dikkat çeken bu TWS kulağınızın pasını silecek.

Xiaomi Civi akıllı telefonun yanı sıra Xiaomi, Xiaomi True Wireless Noise Cancelling Headphones 3 Pro modelini ve geçen yıl Çin’deki Mi Watch Color’ın halefi olan Xiaomi Watch Color 2’yi de tanıttı. Xiaomi Earbuds 3 Pro olarak da geçen bu kablosuz kulaklık sunduğu özellikler ve tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Xiaomi Earbuds 3 Pro özellikleri

Xiaomi’nin TWS kulakiçi kulaklığı, yerleşik çift dinamik sürücülere sahip kulak içi bir tasarıma sahip ve 40dB’ye kadar aktif gürültü engelleme sağlayabiliyor. Bu kulaklık 3 farklı gürültü engelleme modunu destekliyor. Ayrıca iki şeffaflık moduna da sahip.

Yüksek kaliteli ses iletimi için LHDC 4.0 ile gelen kulaklık aynı zamanda Xiaomi’nin 360 derece uzamsal ses desteğini destekleyen ilk kulaklığı olma unvanını da eline almış durumda.

Xiaomi Earbuds 3 Pro

Oyun için Bluetooth 5.2 ve düşük gecikme modu ile PUBG Mobile, Fortnite ve CoD: Mobile gibi oyunlarda avantaj sunan bu kulaklık ve ayrıca çift cihaz eşleştirmeyi de destekliyor. Toz ve suya dayanıklılık için IP55 derecesine sahip olan kulaklığımız kutusu ile birlikte 27 saate kadar pil ömrü vadediyor.

Xiaomi True Wireless Noise Cancelling Headphones 3 Pro Siyah, Beyaz ve Yeşil renk seçenekleri ile geliyor. Yaklaşık olarak 100 dolardan satışa sunulacak olan bu kulaklık 9 Ekim’de Çin’deki yerini alacak. Avrupa pazarına önümüzdeki aylarda açılacak olan bu kulaklık hem iOS hem de Android ile uyumlu olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu