Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji Haberleri

Google Pixel 7a Sızdırıldı, İşte Özellikleri

Google Pixel 7a modelinin çok sayıda görüntüsü sızdırıldı. Teleofn büyük ölçüde Pixel 7 ile aynı görünüyor. İşte tüm detaylar…

Google’ın bir sonraki uygun fiyatlı akıllı telefonu Pixel 7a tüm görkemiyle karşımıza çıktı. Güvenilir bir kaynak telefonu her açıdan gösteren renderlar yayınladı. Google Pixel 7a modelinin ayrıca başlıca özellikleri şimdiden biliniyor. Şimdi detaylara göz atalım.

Google Pixel 7a Karşınızda

Pixel 7a şaşırtıcı olmayan bir şekilde arka görünümü noktasında Pixel 7 ile büyük ölçüde aynı görünüyor. Telefonun arkasında çift kamera ve LED flaş yatay bir şerit üzerine konumlandırılacak.

Ön bölüme bakıldığında ekran çerçevelerinin Pixel 7’den daha kalın olduğunu söyleyebiliriz. Çene olarak tabir edilen alt çerçevedeki kalınlık daha dikkat çekiyor.

Telefonun 152,4 x 72,9 x 9 mm (kamera çıkıntısında 10,1 mm) ölçülerinde olması bekleniyor. Bu boyutlar telefonun Pixel 6a (152,2 x 71,8 x 8,9 mm) kadar olacağını gösteriyor. Öte yandan Pixel 7a’nın iki renkte geleceği iddia ediliyor, bunlar beyaz ve koyu gri.

Pixel 7a’da tasarım noktasındaki değişimler teknik özelliklere de yansıyacak. Daha önceki rapora göre telefonda önemli gelişmeler olacak. Bunların başında 90Hz ekran, kablosuz şarj ve yepyeni çift arka kamera kurulumu geliyor.

Pixel 7a’da 90Hz tarama hızına sahip OLED ekran yer alacak. Pixel 6a ilginç bir şekilde 60Hz ekran yer aldı. Arka bölümde çift kamera kurulumu sürecek. Ana kamerada bu defa 64 megapiksel çözünürlüğündeki Sony IMX787 yer alacak. Önceki modelde IMX363 kullanıldı. Telefonda ayrıca 13 megapiksel IMX712 ultra geniş açılı kamera göreceğiz. Ön bölümde ise 12.2 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera tercih edilecek.

Pixel 7’daki bir diğer gelişme kablosuz şarj desteği olacak. Önceki modelde olmayan bu özellik sadece 5 watt gücünde görünüyor. Telefonda ayrıca ekran altı parmak izi tarayıcısı yer alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu