Akıllı SaatAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus Nord Watch Uygun Fiyatlı Bir Akıllı Saat Olacak

OnePlus, Nord markası altında bir akıllı saat duyurmaya hazırlanıyor. OnePlus Nord Watch ismini alacak saat bakalım neler sunacak.

Yakın zamanlı bir raporda OnePlus’ın Nord adında bir alt marka oluşturmak istediğini sizlere aktardık. Şirket cephesinden henüz bu yönde bir resmi açıklama gelmedi, fakat bunun işaretlerini artık görüyoruz. OnePlus, Nord markası altında bugüne kadar giriş ve orta segment telefonlar duyurdu. Daha sonra Nord markası altında kulaklık duyurusu da gerçekleştiren OnePlus’ın gündeminde bu defa bir akıllı saat var. Sözünü ettiğimiz saat OnePlus Nord Watch ismiyle çıkış yapacak. Hatta bu saat kısa süreliğine OnePlus’ın resmi sitesinde kendisini gösterdi.

OnePlus Nord Watch Hakkında İlk Bilgiler

Şirketin halihazırda OnePlus Watch isimli bir akıllı saati mevcut. Nord Watch buna göre daha düşük bir fiyattan tüketicilerle buluşacak. Nord markası altında piyasaya sürülecek ilk saattin hangi platform üzerine kurulacağı, ne kadar belleğe sahip olacağı ve ekranın nasıl olacağı henüz bilinmiyor. Ancak OnePlus Nord Watch’ın bazı özellikleri şimdiden biliniyor.

OnePlus Nord Watch’ta kalp atış hızı sensörü, kandaki oksijen seviyesini ölçe SpO2 sensör, uyku kalitesini ve süresini izleme ve dahili bir GPS bu özelliklerden bazıları. Dahili GPS sayesinde akıllı saat bir telefona ihtiyaç duymadan hareketleri izleyebilecek.

Akıllı saat ayrıca uzun süre oturduğunuzda hareket etmeniz gerektiğini hatırlatacak. Su içme zamanını hatırlatma ve çok sayıda spor modu desteği yine saatin bazı işlevleri olacak. Akıllı saatin 100 doların biraz üzerinde fiyatlandırılması bekleniyor.

OnePlus Nord Buds CE Tanıtıldı! İşte Fiyatı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu