Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSTeknoloji

Ming Chi Kuo iPhone 8 ile ilgili net konuştu!

Apple’a en yakın kaynaklardan birisi olan KGI analisti Ming Chi Kuo iPhone 8 ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Büyük bir merakla iPhone 8’in çıkmasını bekliyoruz. Yeni telefon bize neler sunacak ve nasıl özelliklere sahip olacak hep birlikte merak ediyoruz. iPhone’nun onuncu yılı olması ve Apple’ın 3 yıldır (iPhone 6, iPhone 6S ve iPhone 7) aynı tasarım ile karşımıza çıkıyor oluşu iPhone 8’in tasarım tarafında büyük değişiklikler ile geleceğinin habercisi oldu.

Ming Chi Kuo iPhone 8 Tahminleri 

Ming Chi Kuo yaptığı açıklamada şu ana başlıklara değiniyor.

iPhone 8 Ekran

Apple’Eın yeni nesil telefonu iPhone 8 5,2 inç OLED ekrana sahip olacak. Toplamda kasa oranı ise 5,8 inç olacak ve bu ekran kasa oranının bu denli artmasının tek sebebi Home butonunun ortadan kaldırılması olduğunu söylüyor.

iPhone 8 konsepti

iPhone 8 Parmak İzi Okuma Sensörü

Ming Chi Kuo iPhone 8 tasarımında parmak izi okuma sensörünün hiç olmayacağını belirtiyor. Biz bugüne kadar hep parmak izi okuma sensörünün ekrandan olacağını düşünmüş ve buna göre de hareket etmiştik ama Apple’a en yakın kaynaklardan birisi olan Kuo, Apple’ın yüz tanıma teknolojisi ile yola devam edeceğini belirtiyor.

Bu öngörülerin yanlı olacağını pek düşünmüyoruz zira Ming Chi Kuo ne zaman iPhone ile ilgili konuşsa bu tamamen gerçeklerden oluşuyor. Apple’ın bir süredir yüz tanıma teknolojisi üzerinde çalıştığını biliyorduk Bakalım Apple gece yüz tanıma teknolojisini nasıl kullanmayı düşünüyor?

En güçlü akıllı telefonlar açıklandı! İşte zirvenin yeni sahibi

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu