Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Note 10 kamera özellikleri Galaxy S7 gibi olacak!

Bugün sızdırılan bilgilere göre Samsung Galaxy Note 10 kamera tarafında büyük bir yenilik ortaya koymayacak. Peki Galaxy Note 10 bize ne sunacak?

Güney Koreli üretici Samsung oldukça önemli bir sınava hazırlanıyor. Bu sınav iPhone 11, Huawei Mate 30 Pro, Google Pixel 4 XL ile çıkılacak bir sınavdan ibaret. Samsung 7 Ağustos tarihinde tüm üreticilerden daha önce Galaxy Note 10 tanıtımı gerçekleştirecek. Lansman yaklaşırken telefon ile ilgili de bilgiler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Samsung, yeni nesil amiral gemisinde biraz daha hızlandırılmış Exynos 9825 (Galaxy S10 Plus’da Exynos 9820 vardı) kullanılacak. Bununla birlikte tasarımda değişiklik yapılacak ve yenilenmiş bir S-Pen teknolojisi telefona eşlik edecek. Bunlarla birlikte Galaxy Note 10 kamera tarafında üçlü değişken bir diyafram sunacak. Daha önce f/1,5 ve f/2,4 arasında olan diyaframa bir de f/1,8 eklenecek. Kamera megapikseli merak ediliyordu ve bugün sensör bilgileri de ortaya çıktı.

Son dönemin en kesin bilgilerini sızdıran Ice universe bugün yaptığı açıklama ile Galaxy Note 10‘nun kamera tarafında ne sunacağını ya da daha doğrusu ne sunmayacağını bizlere gösterdi. Samsung, Galaxy S7 serisinden beri kullandığı 12 megapiksel değerinde 1/2.55 sensör büyüklüğünde 1.4μm piksel boyutunda bir kamera ile karşımıza çıkacak. Bu yapıya yazılımsal olarak 3D Time-of-Fligh ve Gece Modu özellikleri de eklenecek.

Samsung küçük bir sensör ile yola devam ediyor. Oysaki Samsung 48 megapiksel sensörlerini mobil pazarda kullandırtıyor. 64 megapiksel sensörlerin de tanıtıldığı bir ortamda Samsung‘un halen 12 megapiksel ile yola devam etmesi video açısından iyi olsa da fotoğrafçılık tarafında rakipleri karşısında  tam bir soru işareti yaratabilir. Bu arada asıl değişimin Samsung Galaxy S11 ile ortaya konacağı da belirtiliyor…

Peki sizce 12 megapiksel yeterli mi? Yorumlarla bize katkıda bulunun yorumlarınızı haber altında bekliyoruz…

Samsung Huawei benzeri reklamı ile karşımızda! Neden Samsung?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu