Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi Note 12 Serisi Kavisli Bir Modelle Geliyor

Yeni bir sızıntıya bakılırsa Redmi Note 12 serisinde kavisli ekrana sahip bir model olacak. Bu telefonun Note 12 Pro+ olduğu tahmin ediliyor.

Xiaomi geçtiğimiz günlerde Redmi Note 12 serisi hakkında ilk resmi paylaşımını gerçekleştirdi. Fakat hala telefon serisine dair çok az bilgi bulunuyor. Endüstri kaynaklarına göre seride Note 12, Note 12 Pro ve Note 12 Pro+ modellerinin yer alacağı kesin. Daha önceki duyurulara bakılarak bu listenin uzaması yüksek ihtimal.

Gelelim seriye dair yapılan son sızıntıya. Kaynaklar aracılığıyla yayınlanan bir görüntüde Note 12 serisinde kavisli bir modele yer verileceği görülüyor. Bu model muhtemelen Note 12 Pro+ olacaktır. OLED panelle birlikte gelecek olan bu model, aynı zamanda Redmi markası altında tanıtılan ilk kavisli telefon olacak.

Note 12 Pro+’ın ayrıca 210 watt hızlı şarj desteğiyle geleceği konuşuluyor. Yine bu değer bir akıllı telefon için rekor şarj hızı anlamına geliyor.

Haberimizin başında da belirttiğimiz gibi Note 12 serisine dair detaylı bilgiler henüz sızdırılmış değil. Serideki iki Pro modelin Dimensity 1080 işlemcisinden, diğer modelin ise Dimensity 920’den güç alması bekleniyor. İlk etapta Çin pazarına yönelik olacak telefonların tümünde 5G desteği yer alacak. Note 12 serisinin tümünde ayrıca OLED tabanlı ekranlar kullanılacak.

Redmi’nin Note 12 serisini 27 Ekim tarihinde duyurması bekleniyor. Şirketin seriyi 11.11 indirimlerinden önce duyuracağı beklentisi hakim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu