Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi MIUI 13 İçin Hazır mısınız? Tanıtım Tarihi Yaklaşıyor

Xiaomi MIUI 13 sürümü ne zaman tanıtılacak? Daha MIUI 12.5 güncellemesi dağıtılmadan MIUI 13 hakkında sürpriz bir gelişme yaşandı.

Android işletim sisteminin en özelleştirilebilir arabirimlerinden biri olan MIUI arayüzü çok yakında yeni bir sürüme yükseltilecek. MIUI 12’nin tanıtılması ve kullanıma sunulmasının ardından herkes MIUI 13’ün gelişimini görmeyi umarken, sürpriz bir şekilde önemli bir ara güncelleme olan MIUI 12.5 duyuruldu. MIUI 12.5 güncellemesinin kararlı versiyonu kısa süre önce Çin’de bazı modeller için dağıtıma sunuldu. Mayıs ayı içerisinde küresel çapta dağıtıma çıkacak güncellemenin ardından gözler hemen MIUI 13 sürümüne çevrilecek. Peki neden mi? Gelen haberlere bakılırsa Xiaomi MIUI 13 sürümünü duyurmaya hazırlanıyor.

Xiaomi MIUI 13 Tanıtımı Çok Yakında

MIUI 13 sürümünde hangi yeni özelliklerin yer alacağı şu an için bilinmese de, tanıtım tarihine ilişkin önemli bir kaynaktan ilk bilgiler geldi. MIUI  güncelleme haberlerinde aktif olan bir Telegram kanalı, MIUI 13 sürümünün 2021’in ikinci çeyreğinde tanıtılacağına dair bir bilgi geçti. Kesin tarih şu an için bilinmiyor, fakat bunun 25 Haziran olacağına dair bazı iddialar mevcut.

MIUI 12.5 sürümünün henüz sınırlı sayıda kullanıcıya eriştiği göz önüne alındığında Xiaomi bir sonraki MIUI  sürümü için bu kadar aceleci olur mu bilemiyoruz. Zikredilen tarih gerçek de olabilir. MIUI 13 için 25 Haziran tarihi itibariyle kapalı beta süreci de başlatılabilir. Konu hakkında yeni gelişmeler yaşandığı takdirde aktarmayı sürdüreceğiz. Konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz? MIUI 13 bu kadar hızlı tanıtılmalı mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu