Güncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei MateView GT Türkiye’de Satışa Sunuldu!

Huawei’nin devasal monitörü Huawei MateView GT Türkiye’de satışa sunuldu. Oyuncular ve video düzenleyiciler bu monitöre aşık olacak.

Çin’in önde gelen isimlerinden olan Huawei son zamanlarda monitör de üretmeye başladı. MateView serisi ile dikkatleri bir anda üzerine çeken firma geçtiğimiz günlerde devasal monitörü Huawei MateView GT ile karşımıza çıkmıştı. Oyuncuların ve video edit işi ile uğraşanların hayallerini süsleyecek olan bu monitör bugün Türkiye topraklarında resmi olarak satışa sunuldu. Peki, bu tasarım harikası monitör neler vadediyor?

Huawei MateView GT özellikleri neler?

Huawei MateView GT‘de 21:9 oranında 34 inç büyüklüğünde 3440 x 1440 çözünürlüğünde ekran yer alıyor. Bu ekran DCI-P3 gamutunu destekliyor. Delta E değeri <2 olacak şekilde kalibre edilen bu canavar 350 nit parlaklığa çıkabiliyor. 4000:1 kontrast oranı ve HDR10 desteğine de sahip olan MateView GT asıl farkını oyunlarda konuşturuyor.

Bildiğiniz gibi oyuncular için yüksek tazeleme hızı büyük önem taşıyor. Huawei de bunu bildiğinden MateView GT’de 165 Hz tazeleme hızına destek veriyor. Oyunlar için karanlık alan kontrolü özelliği ile karanlık bölümleri görüntüde bozma yapmadan aydınlatan teknolojiye sahip olan monitörde bir de FPS oyunları için nişangah özelliği de bulunuyor.

Huawei MateView GT

Monitörde bizleri 2 x HDMI 2.0, 1 x DisplayPort 1.4 ve şarj için Type-C girişi karşılıyor. Ülkemizde şu mevcut kurlara rağmen 5.499 TL’den satışa sunulan monitörü ön sipariş ile satın alanlar ücretsiz olarak HUAWEI WiFi AX3 Quad-Core router’a sahip olabiliyor. Ayrıca vade farksız 4 taksit avantajının da olduğunu belirtelim.

Son olarak monitörümüzde çift hoparlörlü SoundBar‘ın yer aldığını bunların 2 x 5W gücünde ses verdiğini belirtelim. Aydınlatma efektine de sahip olan bu soundbar günlük kullanımda işinizi fazlasıyla görecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu