Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Galaxy S8 için Note 8 ROM’u yayınlandı

Samsung Galaxy S8 için Note 8 ROM’u XDA Geliştiricileri tarafından yayınlandı. Galaxy Note 8 bildiğiniz üzere birkaç gün önce satışa sunuldu. Samsung’un Android 7.1.1 Nougat sürümüyle kutudan çıkan ilk telefonu olan Galaxy Note 8 satışa sunulur sunulmaz firmware dosyası Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modeline uyarlandı.

mwilky adlı geliştirici tarafından yayınlanan ROM henüz beta aşamasında ve yükleme sonrası bazı sorunlarla karşılaşmanız olası görünüyor. Ancak ROM yükleme konusunda tecrübeliyseniz ve Galaxy S8 / S8+ telefonunuzda Samsung’un en güncel arayüzünü (Android 7.1.1 tabanlı) ve sistem uygulamalarını kullanmak istiyorsanız alt bölümdeki link aracılığıyla ROM indirme sayfasına erişebilirsiniz.

Galaxy S8 serisi telefonlar için hazırlanan ROM’da S-Pen kalem özellikleri haliyle bulunmuyor. Ancak Notorious Kernel sayesinde sistem içerisindeki birçok şeyi değiştirmeniz mümkün. XDA Geliştiriciler forumunda ilgili sayfaya buradan erişebilirsiniz. Son olarak konuyu takip ederek ROM için yayınlanacak güncellemelerden haberdar olabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu