Akıllı TelefonCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriGündemSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy A34 Teknik Özellikleri Sızdırıldı

Güney Koreli teknoloji devinin Galaxy A serisinin yeni modellerinden olan Galaxy A34 akıllı telefonunun teknik özellikleri sızdırıldı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz günlerde amiral gemisi Galaxy S23 serisini piyasaya sürdü. S23 serisinin piyasaya sürülmesinin ardından Samsung, Galaxy A serisine ekleyeceği yeni modeller hakkında bir çok sızıntılar gerçekleşti. Seriye eklenecek şimdilik bilinen modeller arasında Galaxy A34 ve Galaxy A54 telefonları bulunuyor. Her iki telefonda şimdiye kadar birçok sertifikasyon sitesinde kendisini göstererek kendileri hakkında bize fikirler verdi. Önümüzdeki ay piyasaya sürülmesi beklenen modellerden Galaxy A34’ün neredeyse tüm özellikleri sızdırıldı.

Galaxy A34 5G

Yeni Galaxy A34 akıllı telefonu Galaxy A33 modelinin bir üst Galaxy A54 modelinin de bir alt koltuğunda yerini alacak. Yavaştan telefonun sızdırılan teknik özelliklerine bakalım. Galaxy A34 Full HD+ çözünürlüklü ve 120Hz ekran yenileme hızına sahip 6,6 inç sAMOLED ekran ile birlikte gelecek. Daha önceki sızıntılarda da tasarımında görüldüğü üzere ekranda üst bölümde su damlası çentiğine sahip olacak. Ayrıca tam kesin olmamakla birlikte ekran altında parmak izi tarayıcısına sahip olabilir.

Sızdırılan ekran özelliklerinden donanım bölümüne geçmek gerekirse telefonun MediaTek Dimensity 900 işlemcisi ile güçlendirileceği söyleniyor. Bu işlemciye de 8 GB Ram ve 128 GB/256 GB Dahili depolama seçenekleri eşlik edecek. Ufak bir hatırlatma yapmak gerekirse daha önce çıkan sızıntılarda telefonun MediaTek Dimensity 1080 işlemcisi ve çoğu bölgede hatta Türkiye pazarında da Exynos 1280 işlemcisine sahip olacağı söylenmişti.

Galaxy A34 ve A54

Ufaktan son bilgilere doğru gelmek gerekirse Galaxy A34 akıllı telefonu kamera bölümünde OIS desteğine sahip 48MP ana kameraya, 8MP ultra geniş açılı kameraya ve 5MP makro sensöre sahip üçlü kamera dizilimi ile gelecek. Ön tarafında da 13MP selfie kamerası bulunacak. Ayrıca Wi-Fi 6 desteğine ve IP67 sertifikasına sahip olacak. Son olarak 25W kablolu hızlı şarjı destekleyen 5000mAh pil kapasitesi bulunacak.

İlginizi Çekebilir: Samsung Galaxy A54 , TENAA’da Ortaya Çıktı

Son sızıntı olarak Galaxy A34 geçtiğimiz yılki modelinden biraz daha yüksek fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Şimdilik bilindiği kadarıyla başlangıç modeli 410 Euro (~8.286 Türk Lirası) fiyat etiketi ile raflarda yerini alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu