Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi 100W hızlı şarj performansını canlı canlı izleyin! Yok artık

Bundan 8 ay kadar önce hayatımıza giren Xiaomi 100W Super Turbo Charge teknolojisinde sona gelindi. 4.000 mAh pil nasıl ve ne kadarda şarj ediliyor?

Akıllı telefonların günümüzdeki en önemli alım kriteri pilleri. Tüm gün elimizde olan telefonların gün içindeki şarj performansları o telefondan keyif alıp almamamızı da sağlıyor. Bu noktada üreticiler pilleri belli bir seviyeye kadar arttırabildiler. Pil mAh değerlerini arttıramayan üreticiler hızlı şarj noktasında çalışmaya başladılar. Bu konuda şu anda dünyanın en iyisi OPPO. OPPO Reno Ace 65W Super VOOC hızlı şarj desteği ile rakipsizken Xiaomi OPPO‘nun keyfini kaçıracak gibi görünüyor. Uzun süredir haberlerini yaptığımız Xiaomi 100W hızlı şarj performansı nasıl bir performans ortaya koyuyor canlı canlı paylaşıldı.

4.000 mAh bir pili 17 dakika içinde şarj etmeyi başaran Xiaomi‘nin yenin nesil Super Charge Turbo teknolojisi nasıl çalışıyor gelin bunu birlikte izleyelim. OPPO‘nun 3700 mAh pil gücüne sahip 50W destekli OPPO RX17 Pro‘su ile karşılaştırılan bu testi gelin birlikte izleyelim.

Bu teknolojinin hangi telefonda kullanılacağı ise belirsiz ama Çinli kaynaklar Xiaomi Mi Mix 4 modelinde bu teknolojinin kullanılacağını söylüyor. Xiaomi’nin Kasım ayı içinde bir lansman yapacağı ve hem Mi Mix 4 hem de bu teknolojiyi gözler önüne süreceğini söylüyorlar.

Umarız bu teknoloji başımıza güvenlik tarafında bir iş açmaz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu