GenelMobirollerrealmeTeknoloji

Realme Buds Q görüldü! Realme; pazarın her konuda yeni yıldızı!

Akıllı telefonların yanı sıra giyilebilir teknoloji sektörüne de fazlasıyla ilgi duyan Realme, bu kez de Buds Q isimli kulaklığı ile karşımıza çıktı!

25 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan Realme lansmanında tanıtılacak ürünler yavaş yavaş karşımıza çıkmaya başladı. Toplam sekiz cihaz ile birlikte her sektöre bir kez daha yatırım yapacak olan Çinli şirket, akıllı telefonların dışında giyilebilir teknoloji pazarına da fazlasıyla ilgi duyuyor. Daha öncesinden Buds Air kulaklıklar ile birlikte pazarda birçok rakibine göz dağı veren Realme, şimdi de Endonezya Telekom Kurumu‘ndan Buds Q için gerekli olan sertifikayı aldı. Şirket, bu sayede 25 Mayıs tarihinde tanıtacağı TWS (gerçek kablosuz stereo) kulaklıklarını doğrulamış oldu.

Realme Buds Q’nun Yanında Yedi Cihaz Daha Tanıtılacak!

RMA215 kod numarası ile birlikte Endonezya Telekom Kurumu‘nda görülen Realme Buds Q, henüz diğer detaylarını bizden saklıyor. Aynı zamanda Buds Q’nun yanı sıra haberlerimize de konuk olan X50 Pro Player Edition ve Buds Air‘a benzeyen Buds Air Neo‘yu da bu etkinlikte tanıtılacak olan şirket, diğer teknolojik ürünleri de karşımıza çıkarmaktan çekinmiyor. Yeni telefon ve kulaklıklarının yanı sıra ilk akıllı televizyonunu da bu etkinlikte tanıtacak olan Realme, yine ilk akıllı saatini de 25 Mayıs’da karşımıza çıkaracak.

Anlayacağınız üzere oldukça kapsamlı bir etkinlik ile rakiplerine “Pazarda bende varım!” demeye hazırlanan Çin’in yeni gözdesi; Buds Q, Buds Air Neo, X50 Pro Player Edition, Realme TV ve Realme Watch ile birlikte üç farklı cihazı daha karşımıza çıkaracak. Şuan için bu cihazlar gizemini korurken, önümüzdeki bir hafta boyunca şirketin etkinliği hakkında elimize geçen bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu