Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Lem X Akıllı Saat Teknik Özellikleri ve Fiyatı ile Şaşırtıyor

Çinli üretici bugün Aliexpress üzerinden Lem X Akıllı Saat satışını başlattı. Cihaz gelişmiş teknik özellikleri ve uygun fiyatı ile dikkat çekiyor.

Giyilebilir teknoloji ürünlerinin kullanımı gün geçtikçe artıyor. Cihazların özellikleri son dönemde akıllı telefon seviyesine gelmiş durumda. Az bilinen Çinli üreticilerin ürünleri yüksek özellikleri ve uygun fiyatları ile dikkat çekiyor. Bugün Aliexpress üzerinden satışa çıkan Lem X Akıllı Saat yüksek donanım özelliği ile piyasadaki çok bilinen markalı ürünlere kafa tutacak gibi duruyor.

Lem X Akıllı Saat Teknik Özellikleri ve Satış Fiyatı

Cihazda 2,03 inç ekran yer alıyor. Ekran 640 x 590 piksel çözünürlüğe sahip. Cihazda MediaTek MT6739 yonga seti bulunuyor. Akıllı saatte 1 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Cihaz Google Play uygulama kataloğuna erişimi olan  Android 7.1 Nougat yüklü olarak geliyor. Cihazın bağlantı noktaları bakımından zengin özelliklere sahip. Cihaz Wi-Fi, Bluetooth, LTE modemi ve bir GPS alıcısı ile donatılmıştır. Ayrıca cihazın üzerinde bir adet 8 megapiksel kamera yer alıyor. Akıllı saat IP67 sertifikasına sahiptir. Akıllı saatte 900 mAh pil bulunuyor. Yuvarlak çerçeveli bir tasarıma sahip olan akıllı saat oldukça şık tasarımı ile dikkat çekiyor.

Lem X

Firma tarafından akıllı saatin satış fiyatı 110 dolar açıklandı. Aliexpress üzerinden satılan akıllı saat oldukça iyi özelliklere sahip. Piyasada bilinen ve yüksek fiyata satılan akıllı saatlere göre fiyatı oldukça uygun durumda.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu