Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy S8 fragmanı yayınlandı!

Galaxy S8 fragmanı telefonun tanıtımına kısa bir süre kala yayınlandı. Tanıtım tarihine bir hafta kalan amiral gemisi telefon için heyecan giderek artıyor. Yayınlanan fragmanda Galaxy S8’in tasarım detaylarından bazı kesitler verilmiyor değil. birinci nesil Galaxy S’ten başlayarak Galaxy S8 modeline kadar ardışık saymanın ardından bir adam telefona benzeyen kapıyı açıyor.

Galaxy S8 fragmanı

Kap açıldıktan sonra ekran “Tamamlama ve yeni başlama” şeklinde Korece bir metin beliriyor. Bu slogan Galaxy S8’in Samsung cephesinde yeni bir başlangıcı temsil edeceğini gösteriyor. Ek olarak açılan kapıda uzaydan bir kesit yer alıyor. Küçük asteroitler ve kayalar Samsung’un VR (sanal gerçeklik) trendine devam edeceğini gösteriyor. Ayrıca telefonun ek donanımlara ihtiyaç duymadan bazı artırılmış gerçeklik öğelerine yer vereceği de iddia ediliyor.

Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus 29 Mart’ta New York’ta düzenlenecek Unpacked 2017 etkinliğin resmen tanıtılacak. Telefonlar için ön sipariş sürecinin 7 Nisan’da, resmi satışların ise nisan ortasında başlaması bekleniyor.

Galaxy S8 AKG kulaklığı ortaya çıktı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu