Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobiroller

Honor Magic UI 6.0 İle Gelen Yenilikler Açıklandı

Honor Magic UI 6.0 sürümüyle gelen yenilikler açıklandı. Honor, yeni arayüz sürümünde kullanıcı deneyimini önemli ölçüde geliştiriyor.

Honor’un mart ayında resmi duyurusunu gerçekleştirdiği Honor Magic UI 6.0 birçok önemli gelişmeyi beraberinde getirecek. Honor yaptığı açıklama ile bir sonraki arayüz seviyesinde kullanıcı deneyimini önemli ölçüde geliştirecek. Android 12 tabanlı Magic UI 6.0 ile gelen yenilikler neler, göz atalım.

Honor Magic UI 6.0 Yenilikleri

Magic UI 6.0, bir dizi iyileştirme ve kişiselleştirilmiş özellikle birlikte geliyor. Magic UI 6.0 ile kullanıcıların dünyanın dört bir yerinden, sanatçılar tarafından oluşturulan 5 binden fazla tema, yazı tipi ve duvar kağıdından oluşan bir tema motoruna sahip olacak.

Magic UI 6’da Efficient Smart Desktop işleviyle birlikte kullanıcılar ekranlarındaki kart widget’larını özelleştirebileek. Ayrıca yeniden boyutlandırmalarına ve uygulamaları açmadan bilgilere kolayca erişmelerine olanak sağlayacak.

Magic UI 6.0, önceki arayüze kıyasla daha fazla uygulamanın arka planda canlı kalmasını sağlayacak. HONOR Search ile arama özelliğinde de bir dizi yeniliğe gidiliyor. Artık kullanıcılar arama yaptıklarında girdikleri web sayfalarının yanı sıra yerel dosyaları ve ayarları tek seferde görebilecek ve aradıklarını kolayca bulabilecekler.

MagicUI 6.0 bir başka yenilikçi özellik olan HONOR Share sayesinde bir HONOR akıllı telefon ile HONOR Computer Manager’ı destekleyen bir bilgisayar arasında hızlı dosya aktarımını mümkün kılarak kullanıcıları her zaman önde ve bağlı kalmasını sağlayacak.

Güncellenen MagicUI 6.0, adım, koşma ve bisiklete binme gibi bilgileri gerçek zamanlı olarak yakalayarak kullanıcıların formları hakkında bilgi sahibi olmalarına yardımcı olan yeni HONOR Health’i de barındırıyor.

Honor 70 Türkiye Pazarına Göz Kırptı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu