Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSony

Sony Xperia 1 IV Kamera Özellikleri Fena Görünüyor!

Sony Xperia 1 IV cephesinde yaşanan son gelişmeler telefonun kamera özelliklerini ortaya çıkardı. Üst segment telefonda dört arka kamera olacak.

Sony’nin bir sonraki amiral gemisi telefonunda kamera daha iddialı bir noktaya getirilebilir. Çinli bir kaynağın aktardıklarına Sony Xperia 1 IV dört arka kamera ile geliyor. Bu bilgiler telefonun mühendislik öğreneğinden geliyor. Yani Sony buradaki kamera detaylarını hala değiştirebilir.

Sony Xperia 1 cihazının Mark 4 versiyonu için henüz bir bilgi vermiş değil. Ancak güvenilir bir kaynağın aktardıklarına göre telefon tıpkı Galaxy S22 Ultra’da olduğu gibi dört arka kameraya sahip olacak. bu kameralar arasında etkinli yakınlaştırma gerçekleştirmek için bir de periskop telefoto sensör olacak. Çin sosyal medya platformu Weibo’daki bir kaynağa göre, Xperia 1 IV’ün bir mühendislik örneğinde şu formatta dörtlü kamera kurulumu yer aldı:

Sony Xperia 1 IV Kamera Özellikleri

  • Ana (geniş açılı) kamera: 48 MP, 1.22 um, 1/1.28 inç, yerel Bayer
  • Ultra geniş açılı kamera: 48 MP, 0.7 um, 1/2.43 inç, Quad Bayer (12 MP’ye piksel gruplaması)
  • Telefoto kamera: 48 MP, 0.7 um, 1/2.43″, Quad Bayer (12 MP’ye piksel gruplaması)
  • Periskop telefoto kamera: 1/2 inç (başka ayrıntı yok)

Sony Xperia Pro-I

Eğer bu kamera paketi doğru ise Xperia 1 IV, 12 MP üçlü kamera sistemi ve ToF sensörü ile gelen Xperia 1 III’ten tamamen farklı bir kamera kurulumu ile gelecek. Daha önceki bir başka raporda Sony Xperia 1 IV’ün 48 MP + 50 MP (48 MP’ye kırpılmış) + 48 MP + 48 MP yapılandırmaya sahip dörtlü bir kamera paketiyle geleceği bildirilmişti. Xperia 1 IV’ün nisan ya da mayıs ayı içerisinde tanıtılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu