Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi MIX Fold Satışları Patladı!

Günümüzün başarılı akıllı telefon üreticisi Xiaomi’den yeni bir haber var. Şirket Xiaomi Mi MIX Fold akıllı telefonu ile paraya para demedi.

Ürettiği akıllı telefonlar ile pek çok kez haberlerimiz de yer alan teknoloji devi Xiaomi yine dur durak bilmeden kullanıcılarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. 2021 yılının en başarılı akıllı telefon üreticileri arasında yer alan şirket şu sıralar elektrikli araç modellerinin yanı sıra katlanabilir telefonlara olan ilgisi ile rakiplerinden ön plana çıkmaya devam ediyor. Şirket katlanabilir telefon modelleri arasında yer alan Xiaomi Mi MIX Fold modelini yeniden piyasaya süreceği yönünde haberler ile gündeme geldi. Bu haber Çin’deki kullanıcıların epey yüzünü güldürürken cihazın satışları da oldukça tatmin etti.

Henüz ülkemizde satışlara açılmayan telefon modeli 6.52 inçlik dev ekranı ile hem oyun oynayan hem de iş hayatındaki insanların işlemlerini daha hızlı ve daha detaylı yapmasına olanak veriyor. 12GB RAM seçeneği ile rakiplerine nazaran daha iyi bir performans sergileyen amiral gemisi çift sim kart özelliği sayesinde ikinci bir telefona ihtiyaç duymamamızı da sağlıyor. 5G teknolojisini de kullanıcılarına sunan model Çin pazarında yeniden piyasaya sürülmesi ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekti ve deli gibi sattı.

"<yoastmark

Xiaomi Mi MIX Fold Çin’de Hızlı Sattı

Teknolojinin nabzını tutmaya devam ettiğimiz şu günler de Çin’de yine yer yerinden oynuyor. Çin’in en büyük telefon üreticisi olan Xiaomi, 23 Nisan yani bugün katlanabilir akıllı telefonunu yeniden piyasaya sürdü. İlk olarak 30 Mart’ta duyurulan akıllı telefon modeli hatırlayacağınız üzere ilk kez geçtiğimiz hafta lansmana çıkmıştı. Peynir ekmek gibi satması beklenen akıllı telefon modeli teknoloji tutkunlarını şaşırtmadı ve yeniden satışa çıkması ile beklentileri epey karşıladı. Adeta peynir ekmek gibi satan telefon modeli Snapdragon 888 işlemcisi ile kullanıcıları epey tatmin etti.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu