AndroidGüncel Teknoloji HaberleriRedmiXiaomi

Bu Defa Redmi Note 12R Pro Geliyor!

Redmi yeni bir Note 12 serisi telefonun tanıtımlarına başladı. Redmi Note 12R Pro ismiyle çıkış yapacak telefon bakalım neler sunacak?

Redmi Note 12 serisi adı altında o kadar çok model tanıtıldı ki, muhtemelen bir Redmi çalışanına sorsanız bu modellerin tümünü sayamaz. Son olarak seriye Redmi Note 12 Pro 4G ve Redmi Note 12 Turbo’nın dahil edildiğini hatırlayalım. Redmi Note 12, Redmi Note 12 Pro, Redmi Note 12 Pro+, Redmi Note 12 Pro Speed Edition ve Note 12 Pro Discovery seride yer alan diğer bazı modeller. Kafanız henüz karışmadıysa şimdi bunlara bir yenisi daha eklenecek.  Yeni bir postere göre şirket bu defa Redmi Note 12R Pro modelini hazırlıyor.

Redmi yaptığı son paylaşımla Note 12R Pro’nun 29 Nisan’da piyasaya sürüleceğini onayladı. Telefonun ayrıca Snapdragon 4 Gen 1 yonga setinden güç alacağını açıkladı. Telefon ayrıca Redmi Note 12 serisi telefonlarda bulunan 6.67 inçlik AMOLED panele sahip olacak. Bu panel Full HD+ çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızını destekleyecek.

Note 12R Pro, kullanıcılara 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı sunacak. Postere daha yakından bakıldığında, cihazın arkasında LED flaşlı 48 megapiksel çift kamera sistemi ile donatıldığı görülüyor. Siyah, beyaz ve bej telefonun renk seçenekleri olacak.

Redmi Note 12R Pro’nun geri kalan teknik özelliklerinin henüz açıklanmadı. Duyurusuna sadece iki gün kalan telefonun fiyatının ne kadar olacağı ve küresel çapta satışa sunulup sunulmayacağı merak konusu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu