Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeCep TelefonuGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriGüncellemeMIUIMobirollerRedmiTecno MobileTeknolojiXiaomiYapay ZekaYazılım

Note 8 Pro Android 10 güncellemesi durduruldu!!! Yoksa çifte bayram mı?

Xiaomi, bir süre önce Note 8 Pro için başlattığı Android 10 güncellemesini aniden askıya aldı. Peki sebebi neydi ki? Yoksa MIUI 12 ile beraber mi yayınlanacak

Çinli teknoloji devi geçtiğimiz aylarda Note 8 Pro için başlattığı Android 10 güncellemesini bugün bazı Avrupa ülkelerinde askıya aldı. Bildiğiniz üzere güncelleme haftalar öncesinde ilk olarak Çin‘de yayınlandı ve hemen ardından Global olarak diğer ülkelerde test edilmeye başlandı. Ancak, Hindistan ve Endonezya‘da yayınlanan bu güncellemenin şuan için OTA‘dan kontrol edildiğinde geri çekildiği iddia ediliyor. Bunun üzerine forum sayfalarına yüklenen Note8 Pro kullanıcıları güncellemenin neden çekildiğini şirkete sordular ve Xiaomi‘den de cevap gecikmedi.

Redmi Note 8Pro için Android 10 güncellemesi (MI, EU, IN) kısmen piyasaya sürüldü ancak sunum şuan için duraklatıldı.  Tam sürümün ne zaman yayınlanacağı hakkında şuan hiçbir bilgimiz yok. Ancak Android 10 güncellemesi MIUI 12 birlikte kullanıma sunulabilir. Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin.

Editörün yorumu: Bizim düşüncelerimize göre Xiaomi, Note 8Pro için Android 10 güncellemesini Haziran ayında MIUI 12 birlikte kararlı olarak sunabilir. Ancak bu kadar süre  beklemek istemiyorsanız, daha önceden Global olarak yayınlanan güncelleme paketlerini aşağıda sizler için verdiğimiz linkten indirip cihazlarınıza manuel olarak kurabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu