AppleGüncel Teknoloji HaberleriiOS

Karşınızda Mavi Rengiyle iPhone 15 Pro!

Yeni bir sızıntıya göre iPhone 15 Pro serisinde mavi renk seçeneği yeniden geliyor. İşte telefonun görüntüleri...

Yeni nesil iPhone‘lardan neler bekleyebileceğimize dair çok sayıda ayrıntı ortaya çıktu ve bu sızıntıların bir kısmında Unknownz21 adlı kaynak başroldeydi. Güvenilir kaynak son olarak iPhone 15 Pro modellerinde daha önce seride görmediğimiz gri tonlu mavi bir renk seçeneğinin olacağını bildirdi. Yayınlanan bazı görüntüler akıllara iPhone 13 Pro serisinde pasifik mavisi rengini getirmedi değil.

iPhone 15 Pro’larda yeni bir titanyum malzemeyle sunulan mavi renk seçeneği, Apple‘ın geçmişte sahip olduğu paslanmaz çelikten farklı olarak fırçalanmış bir yüzeye sahip olacak. Aslına bakarsanız renk, Apple’ın iPhone 12 Pro modelleri için kullandığı maviye benziyor. Ancak titanyum kaplamayı daha iyi tamamlamak için daha koyu ve ışığa göre gri görünüyor.

Öte yandan ‌iPhone 15 Pro‌ modelleri için koyu kırmızı bir renk seçeneğinin olduğuna dair çok sayıda iddia ortaya atıldı. Ancak ilgili kaynaktan bu renk seçeneğiyle ilgili henüz bir işaret gelmediğini belirtelim. iPhone 15 ve 15 plus modellerinde ise şu ana kadar bildiğimiz renkler arasında parlak pembe, parlak mavi ve yeşil renk yer alıyor.

Gelelim iPhone 15 serisindeki diğer önemli gelişmelere. Serideki tüm modellerde artık dinamik ada tasarımına geçilecek ve yıllar sonra ilk kez tüm iPhone modellerinde çentik görmeyeceğiz. Daha da önemlisi iPhone 15 serisinde USB-C bağlantı standardına geçilecek. Pro modellerde ekran çerçevelerinde bir miktar iyileştirme bekleniyor. ayrıca 15 Pro Max modelinde daha iyi kayıpsız yakınlaştırma gerçekleştiren bir telefoto kameranın kullanılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu