GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Vay Arkadaş! Xiaomi’den Yeni Elektrikli Kompresör!

Xiaomi hayatımızı kolaylaştıran aletler konusunda harika bir marka. Cilt temizleme cihazından Wi-fi sinyali dağıtıcıya kadar geniş bir yelpazede ürünler sunuyor. Daha önce elektrikli hava kompresörünü piyasaya sunmuştu. Şimdi yenisi geliyor.

Ülkemizde aşağı yukarı 350 TL gibi bir fiyata satılan Xiaomi elektrikli kompresör, bisiklet ve araba kullananların hayatını kolaylaştırdı. Bugün Hindistan’ın haber sitelerinden öğrendiğimiz bilgiye göre bu kompresöre kardeş geliyor. 14 Haziran’da duyurulan bu yeni ürünün 14 Temmuz’da satışa sunulması bekleniyor.

Xiaomi Mijia Elektrikli Kompresör
Xiaomi Mijia Elektrikli Kompresör

Şirket, resmi Twitter hesabından konuyla ilgili duyuruyu yaptı. Xiaomi India’nın tweet’i şöyle diyor: “Kompakt ve taşınabilir bir #SmartTech parçası geliyor. 14 Temmuz’da sunuluyor. Takipte kalın!” Bununla birlikte, tweet, piyasaya sürülecek ürünün adını duyurmuyor, ancak Mi Taşınabilir Elektrikli Kompresör olduğu videodan anlaşılıyor. Piyasaya ilk olarak Çin ve Hindistan’da sunulacak. Tweet ile birlikte Xiaomi, ürünün bazı bölümlerini gösteren 23 saniyelik bir video yayınladı.

İngiltere’de yaklaşık olarak 39 Sterlin gibi uygun fiyata satılacak ürünün TL karşılığı 346 TL ediyor. Vergilerle ne kadar olacağını şimdilik bilmiyoruz. Taşınabilir elektrikli hava kompresörü, lastik basıncını algılamaya yarayan bir dijital ekrana sahiptir ve o seviyeye ulaştığını algıladığında otomatik olarak durur. 0.2-10.3bar / 3-150 psi gibi bir şişirme basınç aralığı sunar.

Cihazda dahili bir ışık ve bir mikro USB bağlantı noktası vardır. Tam şarj olması yaklaşık üç saat süren 2000mAh batarya ile desteklenmektedir. Bir yol bisikleti lastiğinin doldurulması 3 dakika, bir otomobil lastiği için 6 dakika ve bir motosiklet lastiği için 6 dakika sürer.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu